| adele24 a întrebat:

Acum cateva saptamani m-am lovit (presupun) cu genunchiul de podea, nu tare, insa efectul se cam simte. Dupa cateva zile de la "incident" a inceput sa ma doara genunchiul de fiecare data cand il indoiam, nu tare, insa totusi. Dupa asta am facut sport la scoala si la sfarsitul zilei am observat ca s-a umflat si partea din spate a genunchiului, adica partea din spate..Ma doare de fiecare data cand incerc sa tin piciorul drept. Mi-am pus gheata si am mai asteptat o saptamana, insa nu a trecut.Ce parere aveti & ce sfaturi mi-ati da? :/

Atenţie! Problemele de natură medicală sunt probleme serioase care necesită asistenţă/consult specializat. Sugestiile date de utilizatorii TPU au doar o valoare orientativă şi în nici un caz nu exclud consultul profesional medical. Prin urmare vă recomandăm să apelaţi la personal medical specializat atât pentru diagnosticare, cât şi pentru tratament.
1 răspuns:
| 78buc a răspuns:

Fă-i masaj uşor cu creme speciale pentru oase,sunt o mulţime la farmacie, eu nu+ţi pot recomanda deoarece sunt din Moldova, şi încearcă să nu prea faci mişcari, o să vezi o sa-ţi treaca, eu mereu fac aşa