| YumiSukinanda a întrebat:

Acum cateva zile am adormit cu o bratara foarte stransa pe mana mea si dimineata eram toata cu mana umflata si cu bratara, era umflata ca sangele nu mai avea loc sa circule dar credeti ca o sa patesc ceva pe viitor?

Atenţie! Problemele de natură medicală sunt probleme serioase care necesită asistenţă/consult specializat. Sugestiile date de utilizatorii TPU au doar o valoare orientativă şi în nici un caz nu exclud consultul profesional medical. Prin urmare vă recomandăm să apelaţi la personal medical specializat atât pentru diagnosticare, cât şi pentru tratament.
7 răspunsuri:
| RagingZeus a răspuns:

Nu prea cred ca o sa patesti ceva sincer. doar ca ti-ai blocat circulatia sangelui pentru o perioada mai lunga, de cateva ore deja. Oricum doar asteapta si o sa isi revina totul la normal.
P.S. Scapa de bratara aiawinking

| MCRgurl a răspuns:

Nu cred dar trebuia sa-ti fi dat cu apa calda pe mana.dar ai grija, mergi la medic mai bine

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Nu,dar de preferat ar fi ca noaptea sa nu dormi cu nici un fel de bijuterie,cingatoare, lant si alte cele pentru a nu periclita circulatia sangvina. Exista si risca sa iti plesneasca un vas, o artera de sange si o sa te trezesti cu o vanataie de o sa o duci 1 luna de zile.
p.s da si tu o funda

| Biologie a răspuns:

Daca acum mana ta se misca normal nu ai patit nimica.

| Gupy01 a răspuns:

Nu o sa ai nicio problema.

| dorinamaria a răspuns:

Buna!
Nu,nu o sa patesti nimic, dar daca o sa ti se mai intample asa ceva sincer o sa-ti paralizeze mana si o sa ti-o amputeze. Ai grija de acum inainte.

| mihaela_1902 a răspuns:

Nu te speria nu o sa patesti nimic trebuie doar sa astepti sa circule sangele din nou, dar nu este indicat sa dormim cu accesoriile.