El a purtat mască? dacă el n-a purtat tu ai purtat aproape degeaba. deși știu și 2 cazuri când un soț a luat covidu și soția nu deși au stat în aceeași casă. dar da, obligația ta e să stai izolat
Daca ieri a afla, inseamna ca era deja infectat de cateva zile, pentru ca virusul are o perioada de incubatie de 3-4 zile.
Asadar, tu ai toate sansele sa fii deja contaminata si te sfatuiesc sa mergi de urgenta sa faci testul si sa te autoizolezi 2 saptamani stricte.
Sansele sa fii luat virusul, sunt foarte-foarte mari.
"la cineva care a fost diagnosticat cu covid...am stat foarte mult acolo, cam 30 de minute."
felicitări, fă-ți testul azi!
La sotul meu la servici a venit un colaborator care au aflat ulterior ca era infectat si au trebuit sa faca toti din intreprindere testul si nu a iesit nimeni infectat. Daca persoana nu a tusit ca sa imprastie microbul mai greu sa iei boala.Practic asa se ia, prin saliva si daca nu tuseste nu prea vad cum ar putea da boala.Fa-ti un test ca sa fii linistit dar ma indoiesc ca ai luat ceva
Trebuie sa iti faci testul covid noi de unde stim daca l-ai luat sau nu, ghicim in stele?