| Badea_Adrian_1982 a întrebat:

Acum câteva zile am mers să joc fotbal și nu am mâncat nimic. Jucasem 60 de minute apoi mi se făcuse foame. Mai erau 30 de minute și se termină meciul. După meci eram foarte amețit și slăbit. In loc sa mănânc ceva am băut o bere cu lămâie fara alcool iar apoi m-am pus în pat deși îmi este foame foarte tare. A doua zi m-am trezit cu o durere groaznica de burtă și eram foarte slăbit și nu aveam pofta de mâncare. Pot spune că am mâncat in scârbă in dimineața aia. Apoi nu m-am simțit bine deloc toata ziua și amețeam daca depuneam efort, cat de puțin. Au trecut vreo 2 zile de atunci și tot nu mi-a revenit pofta de mâncare și mi se mai am senzația că mi se face greata din când în când? Ce as putea face sa îmi treacă?

Atenţie! Problemele de natură medicală sunt probleme serioase care necesită asistenţă/consult specializat. Sugestiile date de utilizatorii TPU au doar o valoare orientativă şi în nici un caz nu exclud consultul profesional medical. Prin urmare vă recomandăm să apelaţi la personal medical specializat atât pentru diagnosticare, cât şi pentru tratament.
3 răspunsuri:
| mgtow a răspuns:

Punte si haleste mancare de la bunica ca trece

| BunaZiuaMerio a răspuns:

Pur si simplu mananca asa cum poti.Biscuiti sau covrigi ca de la aia sigur nu ti se face greata.Dar in primul rand te tucia doctor sa te vada.

| Bizon95 a răspuns:

Repede mananca junk food de gen cipsuri, eventual picanti, aia au foarte multe calorii si bea sucuri cu lamaie (acru ca sa iti taie greata) sau si mai bine: cola (care e de fapt extrem de acru, am vazut la tivi, cum au masurat cu aparatul, dar e indulcit la greu si nu simti acru)