| Andreiiii1234 a întrebat:

Acum cateva zile am primit o palma peste urechea stana dupa care n-am mai auzit bine cu ea si parca era infundata (aproape 12 ore). Acum aud bine, nu mi-o mai simt infundata, dar cand vorbeste cineva mai tare parca-mi tiuie ceva acolo. Ce poate fi?

Atenţie! Problemele de natură medicală sunt probleme serioase care necesită asistenţă/consult specializat. Sugestiile date de utilizatorii TPU au doar o valoare orientativă şi în nici un caz nu exclud consultul profesional medical. Prin urmare vă recomandăm să apelaţi la personal medical specializat atât pentru diagnosticare, cât şi pentru tratament.
5 răspunsuri:
| Andrei233 a răspuns:

Pai nu prea e bine.Din cauza presiunii e posibil sa-ti fi perforat timpanul.Dar mai bine consulta un medic.Merigi la ORL cat mai repede.

| Empathizer a răspuns:

O leziune a timpanului, poate chiar o perforatie. Mergi la ORL neaparat. Repede!

| 2PacKilluminati a răspuns:

Ai primit mare capac de-ti tiuielaughing)

| mary554 a răspuns:

Pai probabil ti-a tras foarte tare mie mi se intampla cand merg la munte pentru ca la munte e la o inaltime mai mare si ma face sa imi tiuie, poate ca trebuie sa intrebi un doctor sa iti spuna daca are ceva daca iti tiuie si nu mai suporti! Sper sa iti revii.

| FuzZycore a răspuns:

Consulta un medic cel mai bine, el se poate pronunta asupra problemei tale