anonim_4396
| anonim_4396 a întrebat:

Acum cateva zile ..eram in ora de fizica si am cascat ...si deodata o pocnitura am auzit in maxilar in partea stanga ....de cateva zile imi tot pocneste.
Nu pocneste mereu doar asa uneori ...habar n-am dc
Stie cineva vreun remediu sau va trebui sa ma duc la medic?

Atenţie! Problemele de natură medicală sunt probleme serioase care necesită asistenţă/consult specializat. Sugestiile date de utilizatorii TPU au doar o valoare orientativă şi în nici un caz nu exclud consultul profesional medical. Prin urmare vă recomandăm să apelaţi la personal medical specializat atât pentru diagnosticare, cât şi pentru tratament.
5 răspunsuri:
| TaviMen a răspuns:

Pai ar trebui sa mergi la medic. Si mie mi se intampla, Dar nu am fost si mi-a trecut dar ar trebui sa te duci la medic pentru a vedea ce sa intamolat! FUNDA?

| ssd a răspuns:

Stai linistita, nu e nimic. Cand ai cascat ti-ai deschis gura prea tare iar cand ai inchis gura oasele s-au ''frecat" si au pocnit. E ca si cand ti-ai pocni degetele nu e nimic big grin

| Ex89 a răspuns:

Inseamna ca ai cascat tare. Pai daca nu casti des ceea ce este normal articulatiile se relaxeaza, este ca si la degete, la genunchi, lsau la coloana, daca nu faci mult timp sport iti pognesc de numa

| anna1988 a răspuns:

Stai calm, nu este nimic. Si mie mi se intampla mereu de fapt mi-am facut un tic. Eu il dau din stanga in dreapta sau invers. Poate fi chiar de la lipsa de calciu!

| Azµre a răspuns:

Ar trebui să vezi un medic, ai slăbit un cartilagiu, poate fi grav mai târziu!