| nobody_6943 a întrebat:

Acum cateva zile m-am tuns mai scurt si am observat ca am in cap o pata alba (pielea capului e decolorata) pe o zona de circa 2 mm (ca un cos), iar cele 2 fire de par crescute acolo sunt si ele albe(decolorate), nu ma doare, si de obicei ma tund foarte scurt.
BTW:sunt baiat Ce credeti ca poate fi?

Atenţie! Problemele de natură medicală sunt probleme serioase care necesită asistenţă/consult specializat. Sugestiile date de utilizatorii TPU au doar o valoare orientativă şi în nici un caz nu exclud consultul profesional medical. Prin urmare vă recomandăm să apelaţi la personal medical specializat atât pentru diagnosticare, cât şi pentru tratament.
3 răspunsuri:
| ZoeyMe a răspuns:

Depinde... poate fi semn din nastere sau poate nu stiu te-ai scarpinat ti s-a facut rana si cand s-a vindecat a ramas asa.Ai putea totusi sa consulti un medic, sa nu fie ceva grav, sau macar intreaba la farmacie.Succes!

| Fanatic a răspuns:

Si eu am o pata alba la spate... de cand sunt mic o am

| Nookeq a răspuns:

Salut.
Am si eu un prieten care are o parte a capului in culoarea alb, iar firele sunt albe. El a fost la doctor pentru analize sa nu aiba ceva grav da' doctorul i-a spus ca nu e nimic grav. Doar o pata alba.
La tine poate fi semn din nastere happy.
Sper ca te-am ajutat cat de cat tongue (FUNDA)?