anonim_4396
| anonim_4396 a întrebat:

Acum cateva zile mi-am cumparat niste sandalute cu baretuta intre degete, si m-au ros, am facut basica, aceasta s-a spart si a inceput sa-mi curga puroi. Am si diabet si am auzit ca cei cu diabet nu au voie sa faca rani la picioare...Chiar nu stiu cu ce sa ma dau. Daca ati avut asa ceva cu ce v-ati dat ca sa va treaca? happy

Atenţie! Problemele de natură medicală sunt probleme serioase care necesită asistenţă/consult specializat. Sugestiile date de utilizatorii TPU au doar o valoare orientativă şi în nici un caz nu exclud consultul profesional medical. Prin urmare vă recomandăm să apelaţi la personal medical specializat atât pentru diagnosticare, cât şi pentru tratament.
3 răspunsuri:
Brigaela
| Brigaela a răspuns:

Dezinfecteaza-te bine, de 2-3 ori pe zi cu Rivanol rece si comprese sterile si apoi pune pe plaga Baneocin pudra. Foarte important: nu da pe rana cu nici o crema sau alifie, acestea intretin infectia.

| unefillefrançaise a răspuns:

Saluthappy
Si eu am aceeasi problema! sad. Nu este perechie de pantofi care sa nu imi faca rani si basici straight face. Eu folosesc crema cu galbenele si propolis, o crema extraordinar de buna, care dezinfecteaza ranile. O gasesti la farmacii sau la magazine naturiste si e foarte ieftina! [eu am dat 3, 80 Ron ]. Ti`o recomand! happy

| Maria2894 a răspuns:

Tyrosur
Tatal meu are diabet si foloseste tyrosur si dezinfecteaza cu verde de briliant