anonim_4396
| anonim_4396 a întrebat:

Acum cateva zile (vreo 4, sa zic) mi-am facut cateva gauri in urechi, singura, direct cu cerceii.Nu mi-a fost frica pentru ca imi mai facusem si nu mi-a aparut nici o infectie.Nici de data asta nu mi-a aparut vreo infectie, in schimb ma doare de mor.Mi-am dat jos cerceii sa ma dau cu spirt si efectiv m-am @#@#$#$ pe mine de durere.Stiu ca e normal sa doara, dar totusi...cat de mult poate sa doara?!
Si deci am doua intrebari pe tema asta:
1. Daca imi scot acum cerceii, sunt sanse sa nu se astupe gaurile?
2.Cu ce pot sa ma dau ca sa nu ma mai doara asa tare?

Atenţie! Problemele de natură medicală sunt probleme serioase care necesită asistenţă/consult specializat. Sugestiile date de utilizatorii TPU au doar o valoare orientativă şi în nici un caz nu exclud consultul profesional medical. Prin urmare vă recomandăm să apelaţi la personal medical specializat atât pentru diagnosticare, cât şi pentru tratament.
Răspuns Câştigător
| karsivan a răspuns:

Cu crema de glabenele sau un unguent hemorzon cere la farmacie (chiar daca este pentru altceva are anestezic in el si antibiotic ), daca cerceii sunt din argint sau aur cu atat mai bine nu se infecteaza, poti da doar cu creama pe urechie cu ei pusi si doar rotesti cercelul ca sa nu se astupe gaura; tine-i cel putin o sapamana.

| anonim_4396 explică (pentru karsivan):

Am gasit solutia.Mersi pentru raspuns! happy

6 răspunsuri:
| BroascaCuElice a răspuns:

Cum să îți faci frate găuri direct cu cerceii?

| anonim_4396 explică (pentru BroascaCuElice):

E chiar simpluhappy.Ce urmeaza dupa e mai greu.

anonim_4396
| anonim_4396 explică:

Bună!
Altădată să nu-ţi mai faci singură găurile.
Poţi da cu cremă de gălbenele.
Te pup!

| DiutzaDeDe a răspuns:

Nu pot raspunde unei prostii imense, va mananca sa va dati singuri gauri. trebuia, fata, sa te duci la cineva priceput si nu treceai prin asta laughing)

| anonim_4396 explică (pentru DiutzaDeDe):

"Nu pot raspunde unei prostii imense"...Atunci de ce ai mai raspuns?