Crezi tu ca nu e cariata, ori e cariata ea ori una din apropierea ei una sigura e, radiografie dentara panoramica sau pe dinte in functie de cati bani ai si la chirurgie ca de ai chist nu e de bine
Se numeste punga parodontala si o poti face din cauza placii bacteriene. trebuie sa folosesti metode suplimentare de profilaxie (prevenire). adica, in afara de periaj sa folosesti si apa de gura cu fluor, ata dentara.
cel mai bine este sa mergi la stomatolog pentru ca ea se inlatura chirurgical, necesita un tratament mai complex. nu e nici f costisitor si nici dureros. curios e cum poti tu sa inlaturi puroiul...
mergi la medic!
Aha, nu eram sigur daca apa de gura chiar ajuta, o sa incep sa o folosesc, merci; in legatura cu inlaturarea puroiului, cand mi am dat seama ca in ea se acumuleaza puroi, am inceput sa "umblu" la ea cu betisoare cu vata...si se pare ca i-am facut o gaura , ma rog...cred ca pe parcurs, deoarece mananc se tot desprinde din gingie, adica nu mai este in gingie propriu-zis, ci se desprinde incet incet devening doar o bucatica de carne, iar gingia vad ca a inceput sa se regenereze; nu inteleg de ce inca face puroi, foarte putin, e drept, dar inca face, oricum, multumesc pentru. sfaturi
anonim_4396 întreabă: