anonim_4396
| anonim_4396 a întrebat:

Acum ceva timp intretineam relatii sexuale cu mai multi parteneri si, datorita unor probleme de sanatate am facut o vizita la ginecolog si am fost diagnosticata cu CLOTIDA, o boala inflamatorie, dupa spusele medicului, insa eu, cel putin, nu am auzit niciodata de o asemenea afectiune genitala, deoarece singurele probleme cu care m-am confruntat in trecut au fost doar candidoza si gonoreaa. asa ca mi-as dori sa stiu mai multe despre aceasta boala, nu neaparat cum se trateaza pentru ca am tratament, ci cat de periculoasa este sau, in fine cateva informatii utile.
Multumesc!

Atenţie! Problemele de natură medicală sunt probleme serioase care necesită asistenţă/consult specializat. Sugestiile date de utilizatorii TPU au doar o valoare orientativă şi în nici un caz nu exclud consultul profesional medical. Prin urmare vă recomandăm să apelaţi la personal medical specializat atât pentru diagnosticare, cât şi pentru tratament.
4 răspunsuri:
| mgtow a răspuns:

E prima oara cand aud de boala asta, dar daca continui sa o ti asa intro buna zi te vei trezi cu HIV apoi SIDA intro stare avansata.

| buzeduulci a răspuns:

Da 1 singur ce avea?

| Wihox a răspuns:

Are gonoree laughing) ce sa zic sper sa reusesti sa-ti completezi colectia de boli venerice

| ZuzuMissy a răspuns:

Dar cati ani ai? de spui cu asa usurinta ca intretineai relatii sexuale cu mai multi prieteni, ma gandesc ca nu deodata big grinbig grin