| Lolololalali a întrebat:

Acum ceva timp m-am lovit la genunchi.Nu a fost ceva grav, dar am dat destul de tare cu el de bara de la pat, insa nu mi-a aparut decat o vanataie.De atunci, cand urc scarile sau cand m-a las pe acel picior si indoi genunchiul pocneste.Mentionez ca nu ma doare si nu am niciun fel de problema la alergat, sport etc. Deci, este rau? Ar trebui sa merg la medic? O sa mai cresc in inaltime? Devin cumva paranoica?

P. S. Glumeam in legatura cu ultimele 2 intrebari.Si ofer funda!

Atenţie! Problemele de natură medicală sunt probleme serioase care necesită asistenţă/consult specializat. Sugestiile date de utilizatorii TPU au doar o valoare orientativă şi în nici un caz nu exclud consultul profesional medical. Prin urmare vă recomandăm să apelaţi la personal medical specializat atât pentru diagnosticare, cât şi pentru tratament.
3 răspunsuri:
| GabiiHaș a răspuns:

Sa folosesti genunchiera si odihna cu piciorul mai sus de nivelul inimii(sprijinit pe o perina)

SaNaTaTe MuLtA!

a si mai e ceva:funditapuppy dog eyespuppy dog eyespuppy dog eyespuppy dog eyespuppy dog eyespuppy dog eyes

| GabiiHaș a răspuns:

Asa mi s-a intamplat si mie!

m-am lovit,
apare vanataia,
dar uneori pocneste.
nu ma doare

Ce Sa Fac?

NiMiC! nu-ti trebuie doctor sau altceva.nu e grav.

si cum am mai raspuns:
Sa folosesti genunchiera si odihna cu piciorul mai sus de nivelul inimii(sprijinit pe o perina)

FunditePeGratis imi dai fundapuppy dog eyes uite ca plange catelul daca nu-mi daibatting eyelashes

| anonim1123457 a răspuns:

Ar cam trebui sa mergi la un doctor.