Apa fierbinte pusa peste lamaie nu face decat sa distruga vitamina C. Apa plata(sau apa simpla,dar lasata o noapte in pahar),la temperatura camerei,impreuna cu zeama de lamaie,este buna pentru eliminarea toxinelor din sange,pentru a incetini pofta de mancare(stomacul fiid plin cu apa,se simte"satul"),ajuta sistemul digestiv. Poate ajuta si la slabit,dar impreuna cu o alimentatie adecvata si sport, miscare.
Dar atentie la cantitatea de suc lamaie:in cantitate mare,pe stomacul gol,ataca mucoasa gastrica.
Lamaia,daca vrei sa mananci si coaja,trebuie spalata bine cu apa calduta. Dar mai bine,lasa coaja sa fie folosita,rasa, in prajituri, folosind faina integrala, chiar cu putina tarate, sau la marinarea unui piept pui impreuna cu putin ulei+otet+usturoi+cimbru+sare si lasat cateva ore bune sau o noapte, acoperit.
Buna. Nu e nevoie sa pui bucati de lamaie, e suficient sa storci zeama.
Nu te slabeste ca prin minune, trebuie totusi sa urmezi un regim alimentar sanatos si putin sport.
Degeaba bei cana cu apa si lamaie in fiecare dimineata, daca apoi mananci numai cartofi prajiti si bei Cola.
Nu este bine sa faci acest lucru.Si daca iti doresti poti sa iti faci asta dimineata dar da coaja trebuie inlaturata.
Da,trebuie inlaturata.dar eu am facut personal cura cu lamie si apa calda cat pot sa o bei si rezultatele nu au fost asa cum ma asteptam.2, 5kg la 2 saptamani.Cel mai bun remediu' pentru slabit este alergatul si saritul cu coarda in 3 luni am dat jos 34kg. Dimineata saream coarda 15 min si seara alergam 3 km.
Am inceput cura cu lamaie cu cresterea progresiva zilnic a nr de lamai.Am inceput cu 1 si cand am ajuns la 3 aveam dureri de dinti pentru ca ataca smaltul, am urinat f des si cand am fost la un control la dr de familie chiar in acea perioada nu imi putea masura pulsul pentru ca nu se simtea era slab batut si am inteles ca slabeste inima eu am renuntat la aceasta cura si acum nu mai mananc dulciuri, imi indulcesc cafeaua si ceaiul cu sucrazit si mananc doar 2 fellii paine pe zi.In plus am inceput sa fac si ceva miscare (mers pe jos in ritm rapid )Sper sa slabesc in acest mod Nu mai mananc nici prajeli, doar la salata pun o lingura de ulei
Este foarte folositoare eu am incercat dar storceam zeama de la o lamiie intr-un pahar cu apa si beam in fiecare dimineata inainte de a minca si m-a ajutat ft mult
adri16 întreabă: