| BeautifulWorld a întrebat:

Acum citva timp imi cade foarte mult parul. Aveam un par des si frumos iar acum arata saracacios si foarte rar. Iau niste vitamine,, рыбий жир" dar nu ma ajuta cu nimic...as dori ceva sfaturi pentru antirupere...credeti ca sampunul pentru capii cum ar fi,, Johnsons Baby" ma poate ajuta cu ceva?

Atenţie! Problemele de natură medicală sunt probleme serioase care necesită asistenţă/consult specializat. Sugestiile date de utilizatorii TPU au doar o valoare orientativă şi în nici un caz nu exclud consultul profesional medical. Prin urmare vă recomandăm să apelaţi la personal medical specializat atât pentru diagnosticare, cât şi pentru tratament.
2 răspunsuri:
caramela
| caramela a răspuns:

Buna! nu trebuie sa iei nimic, incearca sa folosesti masti naturale din galbenus de ou+ulei masline si facut maioneza aplicata pe par, stai cu o folie in cap 3-4 ore si apoi te speli normal, e recomandat sa faci o masca pe saptamana, date cu gaz macerat cu usturoi, spala parul cu frunze de nuc/pelin/urzica si vei vedea ca treaba se inbunatatestewinking
O zi frumoasa sa ai!

| vasile911 a răspuns:

Si eu am facut un tratament cu vitamine si sunt multumit. Pentru cei interesati pot gasi informatii pe http://follixin.ro/indesirea-tratament-pentru-caderea-parului