Bună!
Este posibil să fie de la lipsa de "apetit de viață" sau lipsa de mișcare. Probabil te-ai stresat mai mult în această perioadă, factorii de stres fiind mai mulți, nu numai locul de muncă.
Recomand să te deconectezi de tehnologie 1-2 ore pe zi și să faci o plimbare pe afară, să îți calmezi mintea.
Succes!
Având în vedere că acum muncești de acasă bănuiesc că și că de multe ori asta duce la sedentarism trebuie să te asiguri că faci suficientă mișcare zilnic.
Când te trezești dimineața sau înainte de muncă poți face 15-30 de minute de cardio și apoi de fiecare dată când obosești mai faci 2-3 minute câte ceva. Caută un exercițiu care să-ți placă și folosește-l drept "pauză".
Eu de exemplu aveam aceeași problemă când s-au mutat cursurile online și urcatul scărilor între cursuri a ieșit din schemă. Nu-mi dădeam seama de ce sunt așa ramolită apoi am început să fac câte 3-5 minute de mountain climbers și jumping jacks între cursuri și a dispărut orice problemă.
Statul la calculator te obosește psihic. Îmi dau seama ca statul 8 ore în fata unui ecran te obosește. Poți încerca să iei o pauza, sa mai faci mișcare sau sa te de conectezi de la tehnologie.
Deeaandreea9156 întreabă: