| Xenoverse1 a întrebat:

Acum două săptămâni tatăl meu s-a urcat pe acoperișul blocului ca să monteze un burlan că să nu mai ploua pe țeava de la centrala.

De atunci tatăl meu nu se mai simte bine, atunci când a montat burlanul bătea vantul si cred ca l-a prins curentul aerului rece și de atunci tatăl meu tot stă în pat, de mâncat mănâncă foarte greu, de abia daca mănâncă o felie de pâine și de fiecare când se scoala e tot transpirat. Nu stiu ce sa mai fac cu el, i-am zis sa meargă la doctorul de familie, dar nu vrea să audă de așa ceva. Mi-e teama sa nu fie mai rau pentru el, oare ce as putea face să-l vindec? Dati-mi răspunsuri.

Atenţie! Problemele de natură medicală sunt probleme serioase care necesită asistenţă/consult specializat. Sugestiile date de utilizatorii TPU au doar o valoare orientativă şi în nici un caz nu exclud consultul profesional medical. Prin urmare vă recomandăm să apelaţi la personal medical specializat atât pentru diagnosticare, cât şi pentru tratament.
7 răspunsuri:
| RAY a răspuns:

Cumpărai zinc și va trece și vitamina d

| mihai69 a răspuns:

Să te rogi la Dumnezeu.
Dar mult mai sigur ar fi să chemați un medic.

| TamplaruAnisoara a răspuns:

Teama de a se afla la acea înălțime si mai ales ca bătea vântul nu mai scăpa de ea. Sa consulte un medic.

| Legion7X a răspuns:

Probabil a răcit, în corp. Îi trebuie trimitere de la medicul de familie către Spital.

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Ce vant sa traga? laughing dumnezeu cu mila, daca voi nu va ajutati a pai adios

| UnDiavol a răspuns:

Suna la mediul de familiei sa vina acasă sau mergeți cu el la mediul de familie nu îl lăsați așa cu sănătatea nu este de joacă

| Nimeni20192018 a răspuns:

Convinge-l să mergeti la medic, si rugati-va și la Dumnezeu, dar stii cum e, Dumnezeu iti da, dar nu îți baga în traista.