| Cristian_Cristi_1976 a întrebat:

Acum doua zile am fost la Aqua Magic, m-am bronzat rau si acum ma ustura pielea foarte tare. Am incercat cu iaurt ulei si dusuri dar nu au mers. FUNDA!

Atenţie! Problemele de natură medicală sunt probleme serioase care necesită asistenţă/consult specializat. Sugestiile date de utilizatorii TPU au doar o valoare orientativă şi în nici un caz nu exclud consultul profesional medical. Prin urmare vă recomandăm să apelaţi la personal medical specializat atât pentru diagnosticare, cât şi pentru tratament.
Răspuns Câştigător
| ionlis a răspuns:

Pielea ta e rosie si te ustura cind o atingi? Asa a avut si un prieten de al meu s-a dat cu creame hidratante dar nu trecea si a trecut un timp pina a observat ca ia trecut.Eu cred ca trebuie sa astepti si va trece.

| Cristian_Cristi_1976 explică (pentru ionlis):

Cam cat timp trebuie sa astept?

6 răspunsuri:
| giony54 a răspuns:

Ai rabdare ca o sa treaca, este buna o crema cu vitamina A, se gaseste in plafar.Continua cu ulei de masline.

| MrAnonym a răspuns:

Date cu creme si iti va trece.

| Cristian_Cristi_1976 explică (pentru MrAnonym):

Sa sti ca m-am dat dar mai rau m-a usturat.

| Memo97 a răspuns:

Mergi la prima farmacie si cumpara spray cu propolis. Spala zona arsa cu apa si sapun, tamponeaz-o cu un tifon sau ceva moale f.curat si apoi aplica un strat de spray si stai asa pana ce se usuca pojghita prinsa de piele si apoi te imbraci cu ceva lejer. Te poti spala dupa 12 ore. Astfel de substanta se foloseste si dupa arsuri mai grave (cu basicute purulente)dupa ce in prealabil s-a dezinfectat zona cu o solutie de dezinfectant luata din farmacie.(Probat de mine).

| Revendicated a răspuns:

Hey,incearca cu o crema, hidratanta, la revedere