| DANNY1004 a întrebat:

Acum doua zile m-a muscat o fata de gat (nu e vorba de chestii din acelea, nici nu e prietena mea si e numai fara prea multa minte ). Eram rosu in locul acela, dar m-am dat cu niste crema si parea ca trece, numai ca acum dupa ce am iesit de la dus si am analizat mai bine pare sa inceapa sa se umfle putin chiar daca nu ma doare.
E vreun pericol sa se intample ceva mai rau decat sa se umfle putin si ar trebui sa merg la un doctor sau trece si asa? Faza ca nu mi-e frica sa merg la doctor, dar ar fi cam aiurea pentru ca cine stie ce o sa creada. Nu ca mi-ar pasa prea tare, dar totusi.

Atenţie! Problemele de natură medicală sunt probleme serioase care necesită asistenţă/consult specializat. Sugestiile date de utilizatorii TPU au doar o valoare orientativă şi în nici un caz nu exclud consultul profesional medical. Prin urmare vă recomandăm să apelaţi la personal medical specializat atât pentru diagnosticare, cât şi pentru tratament.
1 răspuns:
| Justme111 a răspuns:

Unele muscaturi sunt fatale, am citit ceva articole... dar s-ar putea sa nu fie ceva grav ci poate doar ceva banal... mai stai putin si daca nu iti trece, sau vezi ca se schimba ceva in mai rau, du-te la doctor.