Pfiu, credeam ca sunt singura. Si mie mi se intampla sa mi se innegreasca toata imaginea dupa ce mma trezesc din pat, de pe un scaun pe care am stat mai mult intinsa si vad niste luminite. Mama mea are tensiunea oscilanta + ca eu cand eram mica am avut anemie, am avut in noaptea de inviere o cadere de calciu, deci cam de la asta se intampla.
@icanfindalina, sa nu vrei sa le vezi . sunt punctulete rosii galbene si nu mai stiu... albastre
@iulybmw3, nu sunt indragostita sau poate sunt ca mereu ma uit la ora ceasului cand e fix .
E vorba de scăderea tensiunii brusc. Tu când stai în pat ai o tensiune o anumite valoare, ridicându-te dintr-o dată tensiunea scade şi se provoacă acele ameţeli. Aşa am şi eu, s-ar putea să ai tensiunea mică. Se consideră că poate fi vorba şi de o lipsă de calciu deşi nu cred. Baftă!
Buna!Stai linistita.nu e nimic grav. mi se mai intampla si mie cateodata...ai stat relaxata o vreme apoi te ai riicat brusc.nu stiu sa iti dau o explicatie dar sa stii nu e nimic grav.asa ca stai linistita:*:*
Ameteala poate fi din doua cauze, de nemancata si din lipsa de calciu! Pe caldura asta trebuie sa te hidratezi si foarte bine band multe lichide, cel putin 2l pe zi!
Asta e pentru ca ai stat prea mult in pat probablil.nu te ingrijora e ceva firesc
Asa patesc si eu. Sunt anemica (lipsa de calciu). probabil asta ai si tu. Poti sa iti iei de la farmacie calciu efervescent.Are cu mai multe arome si au gust bun chiar toate. Daca nu ai incredere, du-te la medic! Noroc!