| Stefanbos73727 a întrebat:

Acum în jur de o ora mi-a bubuit o petarda destul de urata aproximativ în mana. Mana e ok, problema este la urechi. Îmi țiuie la greu de vreo ora (nu pare sa se imbunatateasca) și nu aud la fel de bine ca inainte, deși nu ma doare și nu îmi curge sânge sau alte fluide. Mi-am terminat auzul permanent?

Atenţie! Problemele de natură medicală sunt probleme serioase care necesită asistenţă/consult specializat. Sugestiile date de utilizatorii TPU au doar o valoare orientativă şi în nici un caz nu exclud consultul profesional medical. Prin urmare vă recomandăm să apelaţi la personal medical specializat atât pentru diagnosticare, cât şi pentru tratament.
20 răspunsuri:
| darrio2007 a răspuns:

Nu neaparat, poate fi temporar. Dar e posibil sa pierzi si auzul.
Mergi la urgență.

| Stefanbos73727 explică (pentru darrio2007):

Cred ca e temporar, deja am parte de îmbunătățiri și aud mai bine, tinnitusul parca se aude mai încet.

| Violleta2022 a răspuns:

Cine stie...este posibil.
Vezi tu, cand faci lucuri ilegale si interzie cu buna stiinta, ajungi sa suferi...

| Stefanbos73727 explică (pentru Violleta2022):

Răspuns nefolositor, pe lângă faptul ca exista și cazuri în care unele petarde sunt legale. Categoria P1 e legala pentru 16 ani + de exemplu. Nu te grabi sa judeci

| Violleta2022 a răspuns (pentru Stefanbos73727):

Nu vorbim de artificii, ci de petarde, dar tu esti mult prea micut sa faci dferenta intre ele.

| Stefanbos73727 explică (pentru Violleta2022):

Da, exista o categorie de petarde care este legala în anumite circumstanțe. Ai fi putut sa nu răspunzi decât sa dai un răspuns care sa nu ajute cu nimic

suntserios
| suntserios a răspuns:

Simți și tu ce simt animalele care se chinui la fiecare petarda acum... O fi soarta.

| mihai69 a răspuns:

Zi mulțumesc lui Dumnezeu!

| NoTurbinaNoGood a răspuns:

Sa speram ca da.

| Stefanbos73727 explică (pentru NoTurbinaNoGood):

Ce persoana trista cred ca esti

| Kufu95 a răspuns (pentru NoTurbinaNoGood):

Chiar sunt curios cum te-ai simți tu să ajungi să nu mai auzi.

| NoTurbinaNoGood a răspuns (pentru Stefanbos73727):

Nu prea.
Daca eram trist, cred ca eram pe afara cu petarde, sau pe la UPU.

| NoTurbinaNoGood a răspuns (pentru Kufu95):

Surd.
Asa se numeste starea aia.
Si nu cred ca as cauta rezolvarea pe TPU, sunt cabinete pentru asta.
Ti-am raspuns in ideea ca poate chiar vrei sfat de la mine, ca hate n-ai cum sa-mi arunci, din moment ce tu esti ala cu probleme, cel putin in situatia asta.
Eu ma descurc ok, merci.

| minrest a răspuns:

Mergi la medic cat mai repede, la unul din spitalele deschise, ca sa iti poata controla nervul.

| Holiday a răspuns:

O sa-ti treaca. Asa am patit si eu acum multi ani, cand am tras prima data cu AG-7. Mi-a tiuit o ureche cateva zile.hee hee

| Stefanbos73727 explică (pentru Holiday):

Salut, ai avut/ai simtit și urechile înfundate? Tiuitul parca se mai domolește.

| Holiday a răspuns (pentru Stefanbos73727):

Nu mai tin minte, dar oricum, stai relaxat ca o sa-ti revii. Poti incerca si niste tehnici pentru desfundarea urechilor, posibil sa iti revii mai repede.

https://www.alphega-farmacie.ro/......-infundate

| Kufu95 a răspuns:

Probabil este ceva temporar, ai grijă când le mai foloseşti.

| Whitte a răspuns:

Posibil daca ti s-a spart timpanul. Mergi la urgente.

| Holiday a răspuns (pentru Whitte):

Nu i s-a spart nimic. Daca se intampla asta avea dureri, ii sangera urechea, etc. O sa-i treaca.