Nu neaparat, poate fi temporar. Dar e posibil sa pierzi si auzul.
Mergi la urgență.
Cred ca e temporar, deja am parte de îmbunătățiri și aud mai bine, tinnitusul parca se aude mai încet.
Cine stie...este posibil.
Vezi tu, cand faci lucuri ilegale si interzie cu buna stiinta, ajungi sa suferi...
Răspuns nefolositor, pe lângă faptul ca exista și cazuri în care unele petarde sunt legale. Categoria P1 e legala pentru 16 ani + de exemplu. Nu te grabi sa judeci
Nu vorbim de artificii, ci de petarde, dar tu esti mult prea micut sa faci dferenta intre ele.
Da, exista o categorie de petarde care este legala în anumite circumstanțe. Ai fi putut sa nu răspunzi decât sa dai un răspuns care sa nu ajute cu nimic
Simți și tu ce simt animalele care se chinui la fiecare petarda acum... O fi soarta.
Ce persoana trista cred ca esti
Chiar sunt curios cum te-ai simți tu să ajungi să nu mai auzi.
Nu prea.
Daca eram trist, cred ca eram pe afara cu petarde, sau pe la UPU.
Surd.
Asa se numeste starea aia.
Si nu cred ca as cauta rezolvarea pe TPU, sunt cabinete pentru asta.
Ti-am raspuns in ideea ca poate chiar vrei sfat de la mine, ca hate n-ai cum sa-mi arunci, din moment ce tu esti ala cu probleme, cel putin in situatia asta.
Eu ma descurc ok, merci.
Mergi la medic cat mai repede, la unul din spitalele deschise, ca sa iti poata controla nervul.
O sa-ti treaca. Asa am patit si eu acum multi ani, cand am tras prima data cu AG-7. Mi-a tiuit o ureche cateva zile.
Salut, ai avut/ai simtit și urechile înfundate? Tiuitul parca se mai domolește.
Nu mai tin minte, dar oricum, stai relaxat ca o sa-ti revii. Poti incerca si niste tehnici pentru desfundarea urechilor, posibil sa iti revii mai repede.
https://www.alphega-farmacie.ro/......-infundate