Cel mai grav nu stiu dar sigur ti-ai scrantit sau luxat glezna. Si eu am patit asta acum un an, doi. Nu am fost la doctor, am pus ceva crema pentru chestii de genul asta si mi-am bandajat glezna cu ceva pansament ca sa nu o misc prea mult. Cred ca parca dupa cam 2, 3 zile mi-a trecut. Dar ar trebui sa mergi la doctor ca sa fi sigura.
Încearcă să nu-l mai miști, stai relaxată și pune gheață pe glezna. Poate fi se umflă puțin dar nu te speria, trece peste aproximativ 3 zile, daca nu într-o săptămână îți e ca nou. Asculta și de sfaturile lui #movalor. Însănătoșire!
Ti ai luxat piciorul, dar cum s-a intamplat? Erai pe tocuri? Ce varsta ai? Sanatate Bianca.
Cand eram mai micut si alergam prin casa am calcat stramb cu piciorul (de mai multe ori) odata mi-a si intrat un ciob in el. Doar ma durea foarte tare, dar in rest nu patisem nimic sau nu mai tin eu minte.
Entorsa ai, cel mai probabil. Pune putina gheata si vezi daca ti-a mai trecut, daca durerea persista maseaza zona cu unguent si aplica o fasa elastica cand trebuie sa te deplasezi. Stai in pat cu glezna ridicata deasupra nivelului inimii.
AlexisLuv întreabă:
User252426 întreabă: