| Black_Cherry a întrebat:

Acum jumatate de ora mi-am dat din greseala in ochi cu demachiant de fata. La inceput s-a inrosit si ustura rau de tot acum usturimea s-a mai oprit dar nu complet. Ce pot face?

Atenţie! Problemele de natură medicală sunt probleme serioase care necesită asistenţă/consult specializat. Sugestiile date de utilizatorii TPU au doar o valoare orientativă şi în nici un caz nu exclud consultul profesional medical. Prin urmare vă recomandăm să apelaţi la personal medical specializat atât pentru diagnosticare, cât şi pentru tratament.
Răspuns Câştigător
| Florennce a răspuns:

Ochiul este un organ foarte sensibil care poate fi afectat de factori chimici, fizici si mecanici. In primul rand ti s-a inflamat conjunctiva ( membrana care captuseste globul ocular ) si presupun ca s-a inrosit. Incearca o irigare abundenta a ochilor. Daca se inflameaza si mai rau te poti duce la medic sau la farmacie ca sa-ti dea un unguent ( de preferat Kanamicina)

Dar totusi poate trece de la sine, deci nu-ti face probleme.Eu mi-am dat si cu rimel in ochi si nu mi s-a intamplat nimic.

Ai totusi grija pe viitor! O zi buna! Sanatate!

2 răspunsuri:
| mixxjim a răspuns:

Clatesti bine cu apa si astepti sa treaca de tot, nu e nimic grav happy

| Marrie18 a răspuns:

Te clatesti cu apa rece din abundenta