In acest caz, masurat este lungimea nasului. Daca nasul e lung, atunci buzele nu ating degetul. Ca urmare, unul cu nasul lung este urat.
Femeile insa adora barbatii cu nasul lung, cica lungimea nasului este in raport cu dotarea masculina...
Relevanta are inaltimea,o fata lata masculina, bratele musculoase, puternice, simetria fetei, dar eu pun pe primul loc inaltimea ca importanta pentru femei
Absolut nicio relevanta. Frumusetea e relativa si fiecare considera frumos altceva si alte trasaturi. In plus, frumusetea e in general definita ca o fata simetrica si anumite trasaturi ale fetei si corpului, mainile si buzele si raportul dintre ele nu nicio relevanta.
Nu cred ca un om urat e frumos pentru cineva, https://s-media-cache-ak0.pinimg.com/......66b4c6.jpg
Nu am zis ca oricine e frumos pentru cineva, am zis ca fiecare apreciem si ne place altceva. Eu o consider frumoasa pe, nu stiu... Mila Kunis sau Natalie Dormer, dar poate tie nu-ti plac, asta nu inseamna ca nu e frumoasa pentru mine si inca cativa, doar ca nu-ti place tie si tu nu le consideri frumoase, la fel si tu poti considera frumos ceva ce mie sa nu-mi placa. Si nu e vorba doar de femei/persoane... Eu zic ca Starry Night a lui Van Gogh e frumos, poate tu zici ca e urat si te doare capul doar cand te uiti la el.
Daca putem sa cadem de acord ca pana si timpul e relativ, eu zic ca nu e nicio discutie cand zic ca si frumusetea e relativa.
Fi serios cui nu-i place de Mila Kunis e superba o plac,Mila Kunis imi place si de ea,ambele au o fata simetrica poti vedea cu ochii tai,fata simetrica,mica in talie, sanii, ochii mari, astea sunt chesti mostenite genetic, nu cred ca exista vreun barbat hetro care sa nu le placa, sunt frumoase, uite alta frumoasa https://www.youtube.com/watch?v=WRpRBgvptMQ
Am dat niste exemple. Iti garantez ca in lumea asta exista barbati carora nu le plac cele doua femei amintite mai sus. Le-am dat pe ele ca exemplu pentru ca sunt mai cunoscute, ideea e ca frumusetea nu e universala, in nicio instanta, nu doar cand vine vorba de oameni.
Desigur exista si barbati homosexuali