| NonZarek a întrebat:

Acum o luna, am fost la dentist sa îmi repare o măsea care avea o gaura destul de urata, mi-a pus plomba, totul ok, nu am avut dureri zilele următoare. Însă după o săptămână și câteva zile a început durere efectiv insuportabila, simțeam un fel de arsura, iar măseaua era extrem de sensibila, dacă aplicam putina presiunea pe ea, ma durea, durerea mai apoi a dispărut după o zi/ 2, nu am mai avut treaba 2 săptămâni si acum iar. Faza e ca eu cât timp am avut tratament (2 săptămâni) după primele 5 zile, am început sa simt durerea pe care o simt și acum.

Poate fi problema de la cum a lucrat? Sau măseaua de minte care acum creste, poate sa transmită durerea? A erupt deja, nu complet.

Atenţie! Problemele de natură medicală sunt probleme serioase care necesită asistenţă/consult specializat. Sugestiile date de utilizatorii TPU au doar o valoare orientativă şi în nici un caz nu exclud consultul profesional medical. Prin urmare vă recomandăm să apelaţi la personal medical specializat atât pentru diagnosticare, cât şi pentru tratament.
5 răspunsuri:
anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Ti-a scos nervul? Ai facut o radiografie dentara?
Daca maseaua de minte creste drept nu pune nicio problema.
Poate ai o infectie la maseaua cu problema.

| NonZarek explică (pentru anonim_4396):

Pai dacă ma doare, înseamnă că încă am nervul, nu?

| anonim_4396 a răspuns (pentru NonZarek):

Pai tu trebuie sa stii ce lucrare ti-a facut, durere poate sa fie si de la infectie.

| Andresso a răspuns:

Stai liniștit ca trece cu timpul, si durerea isi pierde din intensitate tot asa cu timpul, pana iti trece de tot. Asa mi s-a intamplat si mie dupa ce am facut niste plombe.