| Hheartattack a întrebat:

Acum o lună am fost la doctor pentru ca vomitam orice mâncam și ma durea foarte tare stomacul. Mi-a dat niște pastile și a spus că este probabil din cauza ca mananc mult și nesănătos(probabil a zis asta din cauza ca sunt cât un porc). Dar nu e adevărat, pentru ca sunt cam obsedată de câteva luni să slabesc și mananc foarte rar și foarte puțin. După ce am luat pastilele nu am mai avut nimic, dar de o săptămână am inceput iar să vomit. De exemplu azi am vomitat deși nu am mai mâncat de 3 zile. Stie cineva ce pot să am sau de ce?

Atenţie! Problemele de natură medicală sunt probleme serioase care necesită asistenţă/consult specializat. Sugestiile date de utilizatorii TPU au doar o valoare orientativă şi în nici un caz nu exclud consultul profesional medical. Prin urmare vă recomandăm să apelaţi la personal medical specializat atât pentru diagnosticare, cât şi pentru tratament.
2 răspunsuri:
Brigaela
| Brigaela a răspuns:

Daca nu mananci 3 zile, e normal sa vomiti, stomacul tau este foarte iritat. Orice dieta ai tine, ea trebuie sa includa minim 3 mese pe zi, altfel o sa mori in loc sa slabesti

| Adry05 a răspuns:

Probabil te-ai bagat la o dieta mult prea strica dintr-o data programul tau de mese fiind haotic. Trebuia sa incepi treptat, sa mananci mult dar mai sanatos si sarac caloric si daca voiai puteai scadea si cantitatea de hrana putin dar treptat.