| Joker12 a întrebat:

Acum o saptamana am fost la fotbal, si am stat in poarta, si cand au sutat mi-a venit o minge in mana, si mi s-a dus mana peste cap.Ma durea tare asa ca am fost la spital la urgente, si mi-a spus ca am o entorsa. Mi-a pus o atela ghipsata pe care am scos-o marti cand am fost la control. Pe mine tot ma doare mana la incheietura. Ce sa fac? Eu vreau sa ma intorc si la sala.

Atenţie! Problemele de natură medicală sunt probleme serioase care necesită asistenţă/consult specializat. Sugestiile date de utilizatorii TPU au doar o valoare orientativă şi în nici un caz nu exclud consultul profesional medical. Prin urmare vă recomandăm să apelaţi la personal medical specializat atât pentru diagnosticare, cât şi pentru tratament.
Răspuns Câştigător
| Liviu321 a răspuns:

Asa am patit si eu acum cativa ani, tot in poarta. Eu nu am pus`o in ghips, cred ca nu era asa grav dar mi-am dat cu fastum gel si mi-a trecut dupa vreo luna. Ai o problema. destul de mare, nu e rupa sa stai cu ea juma de an, dar vreo 3 saptamana. cel putin o sa te cam doara happy

2 răspunsuri:
| Azµre a răspuns:

Mosule iti dau un sfat, du-te la farmacie cumpara 10 pliculete de Burovil este un praf care se dizolva in apa, mai iei Lasonil crema e un preparat in farmacii dar se gaseste si in tub ( e mai scump - 20 de lei ), faci solutia aceea de burovil, iti dai dimineata si seara cu solutia pe mana, apoi dupa ce intra in piele dai cu Lasonil, masat usor fara sa apesi prea tare, iei pansament, nu fasa supraelastica! pansament clasic si te legi la mana dar la fel sa nu fie strans! fa asta timp de 2 saptamani si ai sa vezi ca numai ai nimic. Burovilul este special pentru entorse, fracturi, fisuri etc etc, iar lasonilul la fel! Multa bafta si insanatosire

| Prochill a răspuns:

Aceeasi chestie am patit-o si eu dar mi-a bagat-o in ghips 30zile iar dupa 20 m-am dus la mare si mi-am taiat singur ghipsul si acum dupa 3 anii ma doare cand e nor afara si ploua ma doare asa te va durea mereu cand va fi vreme urata