| alex495 a întrebat:

Acum o saptamana m a durut capul ( fruntea si simteam o apasare pe ochi mai exact). Am fost la doctor si mi a zis ca am sinuzita. Am luat pastile prescrise de medic si nu aveau efect. Pana la urma am luat antibiotic pastile si dupa aproape o sapt m a lasat durerea insa de atunci numai vad asa de bn la distanta. Vad, dar nu foarte clar. Ce as fi putut avea in saptamana respectiva.
Ps: Totul a inceput dupa ce am mers afara si cand am intrat inauntru am simtit fata rece ( era un pic frig afara) dar am mai mers prin frig si n am patit niciodata asta.

Atenţie! Problemele de natură medicală sunt probleme serioase care necesită asistenţă/consult specializat. Sugestiile date de utilizatorii TPU au doar o valoare orientativă şi în nici un caz nu exclud consultul profesional medical. Prin urmare vă recomandăm să apelaţi la personal medical specializat atât pentru diagnosticare, cât şi pentru tratament.
2 răspunsuri:
| Hace a răspuns:

Simptomele au fost cele ale unei sinuzite. Administrarea antibioticelor pentru combaterea sinuzitei, provoaca tulburari de vedere, aceasta este o reactie adversa specifica. Cu timpul vederea isi reveni.
Sper ca ai luat antibiotice la sfatul medicului! Cu alte ocazii sa citesti cu atentie prospectul!
Numai bine!

| alex495 explică:

Si cam cat dureaza sa si revina vederea? Si am luat la recomandarea medicului pentru ca pastilele pentru sinuzita nu aveau efect. Si nu aveam secretii nazale deloc.