De la ce sa fie? Caria este aproape de nerv, daca plomba aia nu protejeaza si tot te doare, atunci va trebuie sa scoti nervu.
Doar un dentist bun, poate sa iti spuna exact ce trebuie facut.Ala ce ti-a pus acea plomba, nu a dat acolo cu aer rece, cu aer cald si sa te intrebe daca simti durere sau nu?
Asa se face cand se pun plombe. Daca dai cu unghia si te doare e clara, ori plomba e pusa gresit, ori sa ajuns aproape de nerv.
Cauta sa mergi la dentist odata sau de 2 ori pe an sa cureti dintii, asta daca vrei sai mentii asa mult timp, in stare buna, daca te duci din an in paste o sa ajugi sa ai o dantura f naspa, iti zic eu asta din experienta
Curatau danturii la dentist, macar odata pe an, este foarete bun, pentru ca ti se face si o raza, se pot vedea eventuale fisuri, eventuale mici infectii, care tu poti sa nu le simti si care iti va afecta acei dinti.
Dara cu fiecare cu cel doare, eu asa dau sfat, pentru ca la rindul meu la fel am evitata dentistu si nu e bine deloc.
Cu cit mergi mai des pe acolo, cu atit o sa iti dispara teama aia, sau felul ala cum, te simti, o sa mergi ca si la plimbare.
Daca plomba este mare, ar fi bun sa pui coroana la acel dinte, sau ce recomanda dentistu.
Cum am spus cauta un densit bun, uneori e bine sa mai mergi is pe la altul, asa macar pentru o parere sau second opinion cum zic americanii uneopri o baga si pe aia a3 opinie, asa cum am fost eu inainte sa fac ceva, uneori nu te costa nimic, consulatia poate fi si gratis la unia, depinde de piata.
Sper să-mi treacă, urăsc să merg la dentist, mă simt de parcă merg la tortură chiar dacă toți angajați sunt super faini?
Cel mai probabil nu e pusă bine sau nu a curatat bine locul.
Ti-a scos si nervul?
Eu zic sa mergi inapoi la dentist.
Nu mi-a scos nervul