| DonMecanico a întrebat:

Acum observ ca am in casa, o planta aloe vera laughing, am auzit ca aceasta planta este foarte buna in general, din cate citisem eu in ' trecut' cand ma documentasem despre ea, zicea ca ajuta la tratarea petelor de acnee, adica ca-i buna pentru asa ceva, cum sa o utilizez? ce tratament sa amestesc, cum sa fac, rup din ea. habar am, dau funda!

Atenţie! Problemele de natură medicală sunt probleme serioase care necesită asistenţă/consult specializat. Sugestiile date de utilizatorii TPU au doar o valoare orientativă şi în nici un caz nu exclud consultul profesional medical. Prin urmare vă recomandăm să apelaţi la personal medical specializat atât pentru diagnosticare, cât şi pentru tratament.
Răspuns Câştigător
| Apache2605 a răspuns:

O frunza de aloe este destul de lunga. O poti rupe in mai multe bucatele si te masezi pe fata pe zonele cu probleme direct cu partea aceea cu zeama din bucatele. Te dai o data, vezi cu reactioneaza pirlea si apoi te mai dai cand consideri. Sfatul meu sa incerci mai intai doar pe o anumits zona cu probleme pentru ca poti sa ai alergie la sucul asta din aloe. Mult succes!

7 răspunsuri:
| YoanaAndreea a răspuns:

Nu stiu, adica am incercat si eu pe o zagarietura destul de serioasa si a fost in cateva zile mai mica.

| Apache2605 a răspuns:

Da rupi din ea si iti dai cu serul repectiv. E f buna. Mamaia mea are diabet si ii apar la ochi sub pleoape niste bubite, a folosit aloe si se diminuau. Pup

| DonMecanico explică (pentru Apache2605):

Pai inseamna ca ar trebui sa rup toate frunzele pentru a ma da pe toata fata sau cum? si cred ca nu doar odata trebuie sa ma dau, ca sa-mi treaca nu? sau cum, fii mai detaliat/a te rog laughing. sunt mai greu de cap :p

| fabiola a răspuns:

Tai cativa cm dintr-o frunza si prin presare se obtine un suc care il poti pune pe o discheta impreuna cu lotiunea tonica, laptele demachiant sau crema care o aplici!

| DonMecanico explică (pentru fabiola):

Si daca as pune doar ' sucul' care va iesii din planta, e de ajuns?, app si de cate ori sa fac, ca sa vad rezultate bune?tongue

| fabiola a răspuns (pentru DonMecanico):

Se recomanda cel putin de 2 ori pe saptamana si poti aplica doar sucul daca iti este suficient!

| Apache2605 a răspuns:

Multumesc pentru fundita! Sper sa te ajute acest tratament cu aloe!