O frunza de aloe este destul de lunga. O poti rupe in mai multe bucatele si te masezi pe fata pe zonele cu probleme direct cu partea aceea cu zeama din bucatele. Te dai o data, vezi cu reactioneaza pirlea si apoi te mai dai cand consideri. Sfatul meu sa incerci mai intai doar pe o anumits zona cu probleme pentru ca poti sa ai alergie la sucul asta din aloe. Mult succes!
Nu stiu, adica am incercat si eu pe o zagarietura destul de serioasa si a fost in cateva zile mai mica.
Da rupi din ea si iti dai cu serul repectiv. E f buna. Mamaia mea are diabet si ii apar la ochi sub pleoape niste bubite, a folosit aloe si se diminuau. Pup
Pai inseamna ca ar trebui sa rup toate frunzele pentru a ma da pe toata fata sau cum? si cred ca nu doar odata trebuie sa ma dau, ca sa-mi treaca nu? sau cum, fii mai detaliat/a te rog . sunt mai greu de cap :p
Tai cativa cm dintr-o frunza si prin presare se obtine un suc care il poti pune pe o discheta impreuna cu lotiunea tonica, laptele demachiant sau crema care o aplici!
Si daca as pune doar ' sucul' care va iesii din planta, e de ajuns?, app si de cate ori sa fac, ca sa vad rezultate bune?
Se recomanda cel putin de 2 ori pe saptamana si poti aplica doar sucul daca iti este suficient!
Carmen133 întreabă: