PsihoSex
| PsihoSex a întrebat:

Acum s-a anuntat la stiri ca suntem pe primul loc in Europa!, la numarul de decese datorat cancerului de col uterin!
Nu mai riscati aberant! PROTEJATI-VA!

www.informarehpv.ro

Atenţie! Problemele de natură medicală sunt probleme serioase care necesită asistenţă/consult specializat. Sugestiile date de utilizatorii TPU au doar o valoare orientativă şi în nici un caz nu exclud consultul profesional medical. Prin urmare vă recomandăm să apelaţi la personal medical specializat atât pentru diagnosticare, cât şi pentru tratament.
Răspuns Câştigător
constantaproca
| constantaproca a răspuns:

Aici sunt mai multe aspecte, femei care nu se duc la controlul periodic crezand ca nu o sa se intample asa ceva tocmai lor si se intampla, femei care merg la control ori de cate ori au impresia ca ceva este in neregula si nu le depisteaza nimic de cand atunci cand e prea tarziu si femei care au norocul sa fie depistate la timp. Din pacate cele din urma sunt prea putine.

11 răspunsuri:
| deejayra a răspuns:

Inca un motiv in plus pentru care e bine sa fii baiat

| Sara a răspuns:

Dap, inca un motiv in plus in care e super sa fii barbat sad dc oare noua, femeilor ne e dat sa suferim atata?

| viatadecacatt a răspuns:

Eu trebuia sa ies baiat, dar din pacate sunt fatalaughing

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Buna!

Dreptate! De ce parintii nostri si; au dorit fete si nu baieti? Nu ar mai fi avut atatea griji, si ar fi fost si ei mai relaxati.

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Buna!

Stiu despre asta de la scoala. Ne'a dat niste pliante. Ai citit si ca vaccinul pe care il poti face impotriva cancerului de col uterin poate introduce noi cirusi in corp?

Pa-pa!

| carminaburana43 a răspuns:

Multumim bine ca ne-ai atras atentia!

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Bună.
Mă faci să râd la cât sunt de supărată.
Păi cine să te vadă măi colega că ai o tumoră pelviană, deștepții ăștia de doctori?
Eu cu mama am fost anual la controale medicale, inclusiv ginecologic și totul era ok peână acum 2 luni când am fost la un control de rutină mi s-a spus că are atrofie specifică vârstei. La o săpentruămână mai târziu am aflat nu numai că are cancer de col uterin dar mai are și o ciroză hepatică, ascită, etc. toate adunate la un loc la un ecograf.
De asta ce mai zici?
Cum un dobitoc de doctor să nu vadă, simtă la mână o tumoră de gradul IV?
Am 2 luni de când sunt năucită, nu mă pot aduna deloc, astăzi chiar i-am ținut lumânarea, am crezut că moare!
În concluzie, doctorii sunt cei mai mari dobitoci, nu își dau interesul față de bolnav, doar bani, bani și iar bani.
Mă opresc aici din comentarii. Merită împușcați. Habar nu au de medicină și au pretenții. Hmmmmm.
Pa, pa.

| anad a răspuns:

Daca nu ar fi cumparat acele milioane de doze de vaccin, pe care populatia a refuzat sa le faca,(atunci nu s-au obosit sa faca campanie!)i-ar mai fi interesat aceasta problema?

PsihoSex
| PsihoSex explică:

Anad, anul trecut nu s-a facut o informare corespunzatoare, si cum oamenii sunt mai degraba reticenti, au fost contra!
Dar uite ca, trista realitate, si anume: 6 femei care mor pe zi si, la polul opus, 29. 000 de mamici minore - locul 2 in Europa!, dupa Marea Britanie... era cumva normal sa conduca, chiar si mai tarziu, la vaccinarea pe scara larga, consecinta fireasca a prevenirii unei boli care este datorata si inceperii PREA DEVREME a vietii sexuale la fete! >> 14-16 ani!

Dar, cel mai trist e c-o fac fara a se proteja firesc, OBLIGATORIU!, CU P R E Z E R V A T I V! care, ATENTIE!, ar trebui sa existe (un set!) in geanta oricarei tipe emancipate, ca sa nu depinda de "constiinta" dansului!, si, atunci cand doresc, sa poata face sex, sau Dragoste!, dar, constienti si protejati, Amandoi!

Sanatatea e cea mai de pret!

PROTEJATI-VA!

| anad a răspuns:

Exact asta vroiam sa spun si eu! Nu s-au obosit atunci sa faca campanie desi stiau acest terifiant adevar! Nu l-au aflat acum in al 12-lea ceas!

PsihoSex
| PsihoSex explică:

Sara... in compensatie pentru toate cele specifice voua, voi ne supravietuiti, statistic, cu de la 7 ani in sus! Uita-te in jur, si ai sa vezi multe vaduve sexa si septuagenare! Eu am o vecina vaduva de 81 de ani, si e fara el din 2001! Cazurile de vaduvi sunt incomparabil mai rare, si ele sunt doar exceptiile care confirma realitatea statistica!