| Nume6 a întrebat:

Acum serios cei care ati mers la psiholog pe voi chiar v-a ajutat sau e doar o pierdere de timp? Detaliati.

Atenţie! Problemele de natură medicală sunt probleme serioase care necesită asistenţă/consult specializat. Sugestiile date de utilizatorii TPU au doar o valoare orientativă şi în nici un caz nu exclud consultul profesional medical. Prin urmare vă recomandăm să apelaţi la personal medical specializat atât pentru diagnosticare, cât şi pentru tratament.
2 răspunsuri:
| Hannah06 a răspuns:

Pe mine m-a ajutat. Trebuie sa fie unul compatibil cu tine. Si conteaza si deschiderea ta la terapie.E o sedinta in care tu esti subiectul principal, ceea ce cu alte ocazii nu prea ai cum ca toata lumea e preocupata de propriile pronleme. Spuse cu voce tare gandurile o sa vezi ca nu mai au asa mare putere ca si in capul tau si psihologul poate dezamorsa sa zic asa anumite credinte pe care le ai si care te fac sa te comporti in anumit fel.

| bobbyes a răspuns:

Salutare,

Din punctul meu de vedere, nu mi se pare o pierdere de timp chiar absolut deloc. Pe mine m-a ajutat destul de mult! Psihologul e omul acela care nu va râde nici măcar o dată de ceea ce ți s-a întâmplat sau, mai știu eu, tot felul de scenarii pe care ni le facem cu toții despre psihologi. Psihologul e singurul care poate înțelege ce ți se întâmplă și singurul care te va ajuta să treci peste ce ți se întâmplă.

DU-TE LA PSIHOLOG!

Toate cele bune!