Din pacate artrita e cea mai urata forma de boala a oaselor ce nu poate fii tratata prin operatie, si tot din pacate o sa o ai tot timpul, numai ca de tine depinde sa te ingrijesti si sa nu ai probleme foarte mari mai incolo! Ea o sa fie tot timpul acolo, dar nu tot timpul o sa te bage in seama
Artrita[daca dg. a fost corect]nu.Se poate doar ameliora suferinta si incetini evolutia.Regret.Cat priveste celelalte, e posibil, dar nu si probabil.
Draga Iuliana, nu dispera, desigur ca toate artritele se trateaza...Important este:ce varsta ai? Unde ai artrita? La ce articulatie? Ce tip de artrita? Ametelile si palpitatiile ti-au aparut tot atunci? Este f important ca ele sa nu aiba legatura una cu alta...Inainte de aparitia artritei ai avut vreo faringita acuta? Te-a vazut vreun medic? Ce ti-a zis? Vezi tu, sunt foarte multe intrebari la care nu am raspuns, daca vrei, raspunde-mi sa vad daca imi dau seama cam ce este sa te pot ajuta macar cu un sfat, atat cat ma pricep, pentru ca-s pediatru... Oricum, nu trebuie sa disperi, orice problema medicala are si o rezolvare, dar TREBUIE SA AI UN DIAGNOSTIC SIGUR INAINTE! SANATATE MULTA!
Si eu am fost diagnosticata cu artrita la mana dreapta cu 3 ani in urma, dupa un tratament de 2 luni nu am mai avut nimic.
vasilikalexx întreabă: