| GigiFranzela a întrebat:

Acum vreo 3 ani am inceput sa sufar de atacuri de panica si de anxietate. In acelasi timp, am inceput sa simt o presiune in gat. Am fost la doctor, s-a uitat, am luat chiar si medicamente, dar nu a gasit nimic in neregula. Nu am mai avut atacuri de panica pana vara asta, dar am reusit sa le controlez. Insa la sfarsitul lui august am inceput din nou sa simt aceasta presiune in gat si e frustranta. Ieri am simtit-o toata ziua. Astazi, dimineata, m-am simtit bine. Cum am ajuns la scoala, iar am inceput s-o simt. Are cineva vreo idee ce pot face?

Atenţie! Problemele de natură medicală sunt probleme serioase care necesită asistenţă/consult specializat. Sugestiile date de utilizatorii TPU au doar o valoare orientativă şi în nici un caz nu exclud consultul profesional medical. Prin urmare vă recomandăm să apelaţi la personal medical specializat atât pentru diagnosticare, cât şi pentru tratament.
3 răspunsuri:
| unicka a răspuns:

Am avut aceeasi problema timp de 5 ani e usor sa spui sa te controlezi doar cine trece prin asta stie, am icercat tot felul de tratamente dar fara rezultat. Am rezolvato printrun regim vegetarian

| franceska a răspuns:

Totul depinde de tine...trebuie sa stii sa te controlezi...incearca sa faci asta o bucata buna de timp, totul este subconstientul tau, daca iti impui ceva intr-adevar vei reusii, ma gandesc poate ai fost putin maltratat si de acolo sa se traga sau pur si simplu esti mai sensibil, incearca sa te controlezi poarta-te normal, fii relaxat, nu te mai gandii ca se poate intampla din nou si vei reusii.

| GigiFranzela explică:

S-a dovedit chiar a fi o problema la gat, nu doar in mintea mea. In perioada 15-17 septembrie am fost racit, am luat medicamente si mi-a trecut. Ieri am fost la doctor si mi-a spus ca am gatul rosu si m-a intrebat daca sunt racit. Ei bine, se pare ca nu mi-a trecut raceala aia. Mi-a scris niste antibiotice si ma bucur enorm ca nu e o problema psihica.