anonim_4396
| anonim_4396 a întrebat:

Acum vreo câteva zile am fost la farmacie și mi-a recomandat Sedatif PC pentru tulburări de somn. Am luat în fiecare seară dar tot nu pot să dorm aproape deloc. Voi ce părere aveți? Să continui sau să iau altceva pentru somn?

Atenţie! Problemele de natură medicală sunt probleme serioase care necesită asistenţă/consult specializat. Sugestiile date de utilizatorii TPU au doar o valoare orientativă şi în nici un caz nu exclud consultul profesional medical. Prin urmare vă recomandăm să apelaţi la personal medical specializat atât pentru diagnosticare, cât şi pentru tratament.
Răspuns Câştigător
| AvalohAlyn a răspuns:

Încearcă bio melatonina de la plafar sau farmacii.Ar trebui sa funcționeze, sa te ajute să dormi fiindca e hormonul natural al somnului.

| anonim_4396 explică (pentru AvalohAlyn):

Mulțumesc mult pentru răspuns!

| anonim_4396 explică (pentru AvalohAlyn):

O să încerc să iau ce mi-ai recomandat.

4 răspunsuri:
| AdelinaC a răspuns:

Sedatif PC este foarte slab. Incearca sa iei melatonina, calmogen, valeriana. La mine a avut efect foarte bun calmogenul, este tot din plante

| Irinel15123532 a răspuns:

Trebuie sa mergi la psiholog, el va sti ce sa iti recomande si in ce doza. Sedatif PC este mai mult de calmare, nu prea ajuta mare lucru, am avut si eu intr-o perioada mai grea din viata mea, era aproape egal cu zero. Nu te juca cu aceste medicamente, trebuie luate dupa recomandarea medicului.