La fel ca in cazul celuilalt utilizator si eu ma dau mult cu bicicleta, dar la vale pe trasee montane.
Unele trasee au si o ora de coborare tehnica, ceea ce ma tine in priza, dar niciodata nu am simtit vreo durere in piept.
Fac asta de ceva timp si e aceeasi senzatie placuta, is plin de adrenalina si nu stim nicio durere dupa.
Singura durere e cea de picioare
Nu sunt medic si nu vreau sa zic prostii, dar posibil daca ai probleme cu inima nu este indicat sa faci sporturi extreme sau alte activitati limite, dar daca nu te stii cu probleme, mergi si fa tot felul de chestii daca iti permiti, traieste-ti viata
Simptome negative nu stiu, cel putin stiu cum e sa ai adrenalina 1-2 ore in sir. Fiind ciclist, am si trasee foarte abrupte sau pe asfalt unde prind viteze ft mari pentru un biciclist. Iubesc senzatia aia, o singura problema pe care am intalnit-o e ca dupa traseele astea lungi unde depun mult efort si dupa stau in pat ma doare inima cateva minute. Asta nu cred ca e de la adrenalina, ci de la efort, dar totusi sm mentionat lucrul asta.
Personal, non medical speaking, cred ca te obisnuiesti cu acelasi tip de actiune care produce o descarcare de adrenalina. Daca le alternezi, actiunile, da, iti pot dauna.