| fancyLadyGaga a întrebat:

(Adresez intrebarea din nou aici pentru ca in categoria 'sanatate' nu am primit raspuns eligibil)
Hey TPU, acum 2-3 luni am fost racita. Mi s-a dereglat menstruatia astfel incat luna urmatoare mi-a venit de revelion desi trebuia cu 2 saptamani mai tarziu. Luna aceasta nu mi-a venit in 31, si va intarzia 2 saptamani? Avand in vedere ca in decembrie am avut 2 menstruatii una undeva la inceput de luna si alta la sfarsit? Acord funda, multumesc anticipat happy

Atenţie! Problemele de natură medicală sunt probleme serioase care necesită asistenţă/consult specializat. Sugestiile date de utilizatorii TPU au doar o valoare orientativă şi în nici un caz nu exclud consultul profesional medical. Prin urmare vă recomandăm să apelaţi la personal medical specializat atât pentru diagnosticare, cât şi pentru tratament.
Răspuns Câştigător
| Amilik a răspuns:

Din moment ce menstra ta s-a dereglat este greu de precizat cand va veni urmatoarea.
http://www.sitemedical.md/content

1 răspuns:
| LaLaura a răspuns:

Nimeni nu stie cand o sa iti vina viitoare menstruatie, nici macar un ginecolog. Corpul se regleaza singur ( sau cu ajutor) si cand este pregatit vei avea menstruatie.
Daca esti cam la inceputul menstruatie, se poate sa ai o dereglare hormonala, si nu e nimic grav, dar daca ai peste 18 ani, te-as sfatui sa te duci si la un ginecolog, sa nu fie alta problema, mai ales daca ti-ai si inceput viata sexuala.