Cei mai activi useri din categoria Sănătate pe 16 Noiembrie 2024 sunt:
CONCURS: Cum ne hrănim sănătos?
Salut, TPU. De vreo 3 zile a început sa ma doară gingia pentru ca îmi creste maseua de minte, nu ma deranja foarte mult luam un agolcalmin și nu mai aveam nm. Dar acum ma doare din în ce mai tare....? (mai mult)
Salut! Am 16 ani și de aproape 2 săptămâni am o durere ușoară in piept care tot dispare și apare în timpul zilei, nu este permanenta și după cum am zis durerea este mica, de la stomac nu este...? (mai mult)
Bună seara! am și eu o întrebare, eu iau anticoncepționale și doar ce am început folia marți, eu de obicei o iau în fiecare seară la 9 doar ca miercuri am uitat să iau pentru ca nu nu am pus...? (mai mult)
Hey TPU am o întrebare. Dacă am avut probleme cu plămânii și sunt înregistrată în sistem, dacă acum vreau sa fac film la plamani am gratis chiar dacă nu sunt asigurata?
Buna ziua! In data de 3 Noiembrie mi s- a facut o injectie cu Algocalmin, dupa cateva zile a inceput sa apara o durere mai jos de zona intepaturii si chiar si la atingere sau o miscare gresita piciorului....? (mai mult)
Salut, m- am tăiat cu drujba la un deget (nu este o tăietură mare și nici adâncă), am fost la doctor nu m- a cusut, mi- a spus spus să pun: apă oxigenată pentru dezinfectare, după să pun...? (mai mult)
Hey. Ma doare încontinuu burta de 2 zile am luat și pastile și degeaba, nu mi s- a intamplat niciodată asa ceva. Oare am răcit la burta? Eu oricum de 2 zile sunt răcită, ma doare foarte rău gatul...? (mai mult)
Buna. Am urmatoarele rezultate: MICROBIOLOGIE EXAMEN MICROSCOPIC PE FROTIU COLORAT Celule epiteliale poligonale - frecvente; Celule cu aspect de "clue cell" - absente; Leucocite- rare Hematii- absente ...? (mai mult)
Urăsc faptul că trebuie să dormim, e prea greu...Nu înțeleg cum unii oameni pot dormi chiar și până amiaza dacă nu au nimic de făcut. Și adormitul cred că e cea mai grea parte, am dormit ...? (mai mult)
Colecisterectomie (operatie fiere/vezica biliara) Puteti va rog sa- mi spuneti cat costa costa o astfel de operatie la Sanador, Bucuresti, pentru neasigurati? Stiu ca depinde de chirurg, dar ma intereseaza...? (mai mult)
Am zile când am constipație, duc greu afara, ce remedii ma gândesc sa n am ceva la colon, îmi e teama sa nu am ceva mai grav
Bună ziua! As dori sa știu dacă a luat cineva zafrilla? Mi s-a recomandat pentru reglarea menstruației în adenomioza! Aveți idee cum este acest medicament? Mulțumesc
Buna! Daca figurez ca asigurat la CNAS, dar inca nu am card de sanatate, cum fac sa intru in posesia lui? Care sunt pasii? Trimit o cerere undeva? Trebuie sa ma duc sa il ridic personal? As aprecia mult...? (mai mult)
Am încercat să rămân gravida și nu nu am rămas ce pot face ca să rămân după calculele mele am calculat ovulația și ovulația a fost pe 07.11. 2024 și eu azi 14.11. 2024 am făcut un test și...? (mai mult)
Bună, am nevoie de ajutorul vostru. Port aparat dentar fix pe arcadă superioară. Dinții de jos (arcada inferioară) sunr foarte puțin strâmbi aproape ne observabil. Nu aș vrea și nici nu ar...? (mai mult)
Buna ziua. A facut cineva operatie la cornetele nazale? Inca nu pot sa respir si e foarte frustrant. Dupa cat timp o sa pot sa respir normal si sa dorm? fara sa imi trebuiasca spray de nas
Toți introvertiții sunt mai tăcuți sau doar unii! De ce se naște un om introvertit?
Cand pac pipi si ma sterg observ pe hartie asa ca o ața rozalii-rosu sau nu stiu cun sa zic ft micii rau
Hei mă doare piciorul drept il ridic și când îl las în jos mă doare de unde se începe piciorul cred ca la nivelul piciorul și mă înțepată asa burta
Bună seara, pentru fimoza te poate respinge la proba medicală în MAI?
Bună seara! Cineva care a luat utrogestan, la cât timp i-a venit menstruatia după ce a terminat pastilele? E posibil sa îți vina în timp ce le iei? Mulțumesc
E posibil sa apare grețuri au trecut 17zile de la contact am grețuri dar dupa dispar și am observat ca am sânii puțin umflați și mameloane asa
Întrebare pentru cei care au avut sau au aparat dentar. Port deja aparatul de 5 ani si am senzația că deja nu este ok faptul că a trecut atâta timp și nu l- am dat jos. Si recent am întâmpinat ...? (mai mult)
Heii! Am avut parte de o extractie de masea, nu a durut, insa azi dupa 2 zile m au luat niste dureri ca la inceput cand aveam probleme cu ea, am fost la stomatolog mi- a zis ca totul este ok si mi-...? (mai mult)
Salutari tpu.De 2 zile ma tot stresez cu școala.Ma dor ochii sus când încerc sa ii dau asa peste cap ma doare cand ma uit stanga dreapta și capul puțin.Problema a apărut de 2 zile de cand stau sa...? (mai mult)
Salutare TPU, de o luna jumate am niște stari ciudate, pe care nu le am mai trăit pana n momentul de față. Totul a început din ziua în care am plecat la facultate. In acea zii, cand eram pe drum...? (mai mult)
Bună seara, pentru fimoză te poate respinge la examenul medical pentru subofițeri Jandarm?
Bună acum ceva timp am căzut și am avut o fractură de talus am stat 6 săptămâni cu ghips după ce mi l- au scos doctorul ne- a spus să încerc să calc pe el și să încep kineto după cam 10 ...? (mai mult)
Buna! Am infectie la o masea, mă doare partea dreapta din gat, masea, ureche și tampla...ar fi ok sa ma spăl pe cap, ținând cont de treaba asta? Mâine trebuie sa plec la servici și nu știu ...? (mai mult)
Aseară am început sa simt un fel de apăsare în partea stanga a pieptului, și dimineața la fel pana pe la 10, acum de vreo ora ma doare în spatele pieptului tot în zona stanga, un fel de apasare...? (mai mult)
Bună! Recent am fost la un consult la cardiolog pentru ca tot aveam dureri și arsuri în piept și sub omoplat, s- a constatat ca nu e nicio cauza cardiologica, dar pe acea foaie am văzut pericardita...? (mai mult)
Ce aș putea să iau pentru durerea de stomac? Mă doare stomacul de aseară de când am băut cola, am crezut că o să îmi treacă dar văd m-am trezit cu aceeași durere insuportabila de stomac
Salutare, o intrebare controversata pe un subiect important : micul dejuns. In ultimul timp, am tot auzit ca tot mai multi nutritionisti sunt de acord ca dimineata sa nu mai mananci cereale, ca nu...? (mai mult)
Mi am dat un cercel acum o saptamana si 3 zile. E in regula sa scot cercelul medicinal si sa il inlocuiesc imediat cu unul suflat cu aur? Am un eveniment important si as fi vrut sa il pun pe cel de aur...? (mai mult)
Hei TPU, de 2- 3 ore a cam început să mă doară în spatele urechii, la acel os și pe lângă el. Este ca o umflătură. RMN la cap mi- am făcut săptămâna trecută și totul este bine. Am...? (mai mult)
Buna ziua, daca o sa elimin complet dulciurile din comert cu fructele, dar totusi o sa consum si fructe mult, pentru ca asa sunt eu, foarte mancacios :) Adica multe ma refer un kg de portocale, ma...? (mai mult)
Salut, credeti ca daca m- am nascut de mic cu o problema congenitala la colon (e mai mare ca cel normal) riscul de cancer de colon este crescut? Ma constip rar, in general nu am probleme cu...? (mai mult)
Hei TPU, de ceva timp, simt o durere musculară sau pe sfârc. Eu sunt bărbat. Știți cumva ce ar putea fi sau unde ar trebui să mă duc pentru acest lucru?
Buna! Sunt însărcinată în 6 luni, azi mi s- a inflamat gingia de lângă măseaua de minte și nu mai pot de durere. Nu pot deschide gura bine, nu pot înghiți. Am luat paracetamol pentru durere,...? (mai mult)
Bună! Prietenul meu a spus că are cancer la plămâni, i- a pastile și injecții. Mi- a spus că se poate trata dar nu înțeleg de ce l- au tuns cei de la spital și ce teste să facă pe el.În...? (mai mult)
Bună seara, poate este în grup medic sau cineva care știe, am o fetiță de 6 ani căruia la 3 ani i- a căzut un dinte de sus accidental, un alt copil a lovit- o cu leagănul în gurița, atunci...? (mai mult)
În cât timp poate slabi un om 40 de kg?
Buna seara! Am dezvoltat o reactie alergica la lip gloss, cel de la essance (lip bomb) cred eu.Mi s-au uscat buzele si s-au iritat si ma mananca. Oare cum ar trebui sa procedez?
Bună TPU! De aproximativ un an mă confrunt cu așa zise infecții urinare, simptomele sunt următoarele: urinare frecventă, senzația de a urina des, usturime și dureri la urinare, arsuri, mâncărimi...? (mai mult)
Buna ziua, Eu si sotia am aflat curand ca vom fi parinti ( are sarcina de 6 saptamani+ ) A avut greturi, " arsuri " sau alte semne ca se mareste uterul ( deci lucruri bune ) Doctora a spus la ...? (mai mult)
Buna ziua, am o masea care cu timpul s- a indoit si practic e stramba, are cam o inclinatie de 60 de grade. Intrebarea mea este, se mai poate salva aceasta masea? Est un spatiu mic intre urmatoarea...? (mai mult)
Ce părere aveți despre Dr Raza Ahmed? Cei care v-ați operat recent de varice, cum a decurs după? mulțumesc!
Am înghițit puțină vată, mărimea era cam cat un sfert din unghia de la degetul mic de la mâna.Patesc ceva?
Sa iau pastile de memorie la varsta de 15 ani daca am memoria scurta? Uit chestiile repede si nu retin minte nimic cand invat la o materie la scoala si nu stiu ce sa fac in privinta cu asta.
Boxa portabila EP118WS Difuzor Bluetooth cu radio FM incorporat
16
Memorie USB Kingston DataTraveler 50, 64GB, USB 3.0
50
Casti Bluetooth Creative Sound Blaster Jam
Garrix2004 întreabă:
Generalgrevious031 întreabă:
Userunknow întreabă:
Maryyyaa întreabă:
Nici una, exista o directiva a EU impotriva "turismului pentru obtinerea permisului de conducere" cum- i zic ei. Pe scurt faci scoala si poti da de permis numai dupa ce esti inregistrat ca rezident...... (mai mult)
Încrederea se pierde cel mai ușor și se castiga cel mai greu. Părinții tăi au nevoie de timp. I- ai dezamagit. Trebuie să vadă că nu mai faci aceleași greșeli. Chiar daca uneori nu vrem sa acceptam,...... (mai mult)
Nu s- ar întâmpla nimic, doar că trebuie să fii sincer cu tine și să te întrebi dacă tu chiar îl vei da în sesiunile viitoare. Adică ar trebui chiar să înveți pe bune și să- l iei. Dar...... (mai mult)
Jocuri
GTA 5? League of Legends? CS? FNAF? Le stii pe toate? Hai sa vedem cat de bine te vei descurca la testul nostru!