Interesant...
Nu ştiu ce să zic, dar dacă medicii susţin că este exclus ca acest medicament homeopat să vindece cancerul, tind să cred că aşa şi este. Bănuiesc că s-au făcut deja nişte studii (măcar incipiente), care susţin acest lucru.
Dacă chiar ar fi un medicament miraculos, nu văd de ce ţările din UE şi SUA n-ar aproba autorizaţiile pentru punerea lui pe piaţă.
Dar pentru o speranţa (oricât de mică) mulţi oameni sunt dispuşi să plătească orice sumă de bani, să facă orice sacrificiu, şi acest lucru este puternic speculat de către producători.
@NOname, Nici eu nu stiu ce sa cred, dar, daca medicamentul nu-i atat de eficient pe cat promite inteleg de ce autoritatile reactioneaza astfel...
Pe de alta parte, daca ar fi eficient, la cat de mare e nivelul coruptiei si al intereselor pe plan mondial, oare autoritatile nu ar face exact acelasi lucru?
Pentru mine e un mare semn de intrebare, cum se face ca oamenii de rand, mor de cancer iar "oamenii importanti " nu...
Eu voi lua legatura cu prieteni din Albania, sa vad ce se discuta si la fata locului.
Nu stiu ce sa zic, tata foloseste de o luna, are cancer pulmonar cu celula mica care nu se poate opera. Se simte foarte bine, e plina de energie lucreaza, mananca cu pofta. Acum o luna tusea toata ziua, acum abia de 2 sau 3 ori pe zi. e nu sunt medic dar vad cu ochii mei ce rezultate are. Pentru bolnavii de cancer este o speranta de supravietuire si de imbunatatire a calitatii vietii. Iar in privinta neautorizarii in SUA, ei au medicamentul propriu produs pe baza de venin de scorpion albastru, de laboratoarele MEDOLIFE sub numele se ESCOZINE. Si inca ceva usor vorbesti pana ce nu te intalnesti cu boala aceasta cumplita.
SilentRain întreabă:
Edytza111 întreabă: