| Nume6 a întrebat:

Ai covid chiar daca nu ti-ai pierdut mirosul? Adica sa ai doar asa oboseala, durere de oase, febra 38 si ceilalti din casa sa nu aiba nimic?

Atenţie! Problemele de natură medicală sunt probleme serioase care necesită asistenţă/consult specializat. Sugestiile date de utilizatorii TPU au doar o valoare orientativă şi în nici un caz nu exclud consultul profesional medical. Prin urmare vă recomandăm să apelaţi la personal medical specializat atât pentru diagnosticare, cât şi pentru tratament.
6 răspunsuri:
| darrio2007 a răspuns:

Daca ai febra 38 deja este un semn de intrebare. Nu neaparat poate fi covid. Un drum la medic nu ar strica. Pe tatal meu de 80 si ceva de ani, l-am internat in spital acum 2 saptamani cu febra 38. Nu avea covid ci doar o pneumonie. La internare testul covid a fost negativ, iar dupa o saptamana de la externare i-am facut testul si a iesit pozitiv. Concluzia este ca a luat din spital. Acum suntem toti trei in izolare pana luni inclusiv, datorita acestui fapt. Dar nu avem niciunul simptome.

| darrio2007 a răspuns:

P.S. Toti trei insemnand eu, sotia si tatal meu.

| Zuzu1991 a răspuns:

Da
nici un simptom nu e batut in cuie, adica daca nu ai febra nu ai covid, iar asta se aplica si la miros
poti sa nu ai nici un simptom, iar cei din casa sa prezinte simptome peste 2 zile sau deloc, cu toate ca sunt infectati

da telefon la 112 si spune-le ce ai, or sa iti faca testul pe gratis

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Poate sa fie orice. Asteapta cateva zile

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Doar in urma unui test poti sti. La ghici nu merge.

| al0o0o0 a răspuns:

Exista o posibilitate.