Bună.
Eu una nu am încercat nimic,m-am bazat pe mintea mea,pe forțele mele.
După părerea mea,sunt niște medicamente făcute din prostie. Fac rău pentru că TOATE medicamentele au substanțe chimice și nici efectul nu prea și-l fac.
Sfatul meu este să te oprești acum dacă ai luat astfel de medicamente,sau,dacă nu ai luat,să nici nu începi.
Bazează-te pe tine, ai minte ca fiecare.
Ai forțe proprii, nu îți trebuie pastile.
Numai bine!
Salut. Astea sunt bune. te ajuta la memorare, dar am impresia ca pe termen scurt sau cel putin asa mi s0a intamplat. e ca un balon ce se umfla pe moment, iar apoi revine la forma initiala. strict pentru examene e bun. daca vrei pentru dezvoltarea intelectului foloseste ceva ce contine Omega 3. asta e pentru rezultate permanente. o zi buna!
Da am incercat... memo plus este foarte bun, adica pe mine cel putin m-a ajutat.dar sa stii ca totul vine de la creier. adica odata ce iei pastilele ai sa zici ca : vai ce bine am sa ma descurc, vai trebuie sa stiu ca am luat pastile si odata ce vei gandi pozitiv totul va fi bine. mult succes :*
Eu am incercat memo plus.mare diferenta nu am obesrvat, am citi pe internet niste studii care demonstreaza ca totul tine de autosugestie la aceste medicamente, intr-un cuvant ele nu au efect decat daca tu crezi ca te ajuta