Bună.
Mergi la o consiliere psihologică, este cea mai bună soluție pentru tine.
Baftă.
Pa, pa.
Am citit mai multe întrebări de-ale tale, și am concluzionat că ai nevoie de consiliere psihologică.
Vorbește cu mama ta și roag-o să te însoțească la psiholog.
Baftă!
Si eu sunt foarte depresiva si stii ce fac eu sa ma simt mai bine? ma uit la documentare sau la filme foarte triste despre viata si ma gandesc "sunt atatea lucruri rele pe care oamenii le traiesc si care se intampla in lumea asta, iar in comparatie cu ele, ale mele sunt minciuni". Gandeste-te ca viata e grea iar tu nu faci decat sa ti-o amarasti mai tare.Fii pozitiva doar esti modelul tau in viata si nu permite sa fii asa slaba, fii tare.
Ai dreptate, dar care e faza cu la la band? de când am fost la ei mă simt așa.
Scuze dar nu stiu cine sunt.Da-mi mai multe detalii sa inteleg ce a provocat depresia ta, referitor la acest band. Poate au cantat ceva trist sau cine stie.Nu pot sa ma pronunt pentru ca nu cunosc stilul bandului.
Pentru inceput incearca sa te calmezipe urma incearca sa reproduci un traseu mental ca sa afli ce te-a determinat sa fii asa confuza si sa ajungi in starea asta.retine! parerea mea, e doar in capul tau! doar o iluzie, doar o impresiecalmeaza-te!
MihaelaStyles întreabă: