| Alex4Brutariu a întrebat:

Ajutați-mă va rooog! Nu mai suport. De vreo 3-4 zile cand ies cu scaunul ies foarte greu, dar nu asta e problema. Problema e ca ma doare foarte tare si dupa ce ies, curg niște picături de sânge. Imi e foarte frica sa mai merg la baie. La doctor nu pot merge pentru ca am plecat din tara. Ce pot sa fac?

Atenţie! Problemele de natură medicală sunt probleme serioase care necesită asistenţă/consult specializat. Sugestiile date de utilizatorii TPU au doar o valoare orientativă şi în nici un caz nu exclud consultul profesional medical. Prin urmare vă recomandăm să apelaţi la personal medical specializat atât pentru diagnosticare, cât şi pentru tratament.
2 răspunsuri:
| Valentinaldoilea a răspuns:

Esti asa de constipat incit te ranesti la defecare. Pentru inceput, maninca putin si mai ales mincaruri usoare (nu carne). Bea multa apa, mult lapte, lapte batut. Poti chiar sa faci combinatii de fructe cu lapte. Nu te teme de diaree, acum de asta ai nevoie. Fiind in afara, nu stiu ce poti gasi dar cauta in farmacii sare amara si bea dimineata pe stomacul gol. Sau ceai de crusin, desi la stadiul asta, nu stiu daca isi face efectul.

| Valentinaldoilea a răspuns (pentru Valentinaldoilea):

O, sare amara, pentru straini: sulfat de magneziu sau sare Epsom. Cred ca Sare Epsom vei gasi in farmaciile din strainatate.