anonim_4396
| anonim_4396 a întrebat:

Ajutati-ma si pe mine va rog am avut al 2lea contact sexual protejat si dupa 3 zile mi-a venit menstruatia nu la data care trebuia m-a tinut 5 zile si acum pe 23 mi-a venit iar mentionez ca nu iau anticonceptionale

Atenţie! Problemele de natură medicală sunt probleme serioase care necesită asistenţă/consult specializat. Sugestiile date de utilizatorii TPU au doar o valoare orientativă şi în nici un caz nu exclud consultul profesional medical. Prin urmare vă recomandăm să apelaţi la personal medical specializat atât pentru diagnosticare, cât şi pentru tratament.
Răspuns Câştigător
| CarmenR a răspuns:

O data inceputa viata sexuala, menstruatia se deregleaza. Vei observa ca pe parcurs se va regla de la sine. Nu este nicio problema si nu e nimic anormal. Sfatul meu este sa consulti si un ginecolog pentru un control de rutina. Este bine de consultat dupa inceperea vietii sexuale.

7 răspunsuri:
| th3on3 a răspuns:

Intrebarea ta, de fapt care e?

| diana_3934 a răspuns:

Poate fi vorba despre o dereglare hormonala. Poti face un test de sarcina ca sa fi sigura ca nu s-a produs ovulatia, chiar daca a fost protejat, niciodata nu se stie! Cel mai bine ar fi sa mergi la un control ginecologic.

| th3on3 a răspuns:

@diana deodata ce dupa contactul sexual a avut menstruatie, nu cred ca are cum sa fi avut loc ovulatia. din cate am mai auzit eu, menstruatia nu are o data stabila poate intarzia cu cateva zile sau poate veni in anticip. dar daca chiar vrei sa stai linistita cel mai bine ar fi sa faci un test.Parerea meabig grin

| ATHOS a răspuns:

Da, poti fi linistita!

| Andreea1130 a răspuns:

Poate ai ramas gravida

| th3on3 a răspuns:

@deea, omg.nu are cum.ar fi trebuit sa stii si u asta.esti fatastraight face

Brigaela
| Brigaela a răspuns:

Pare mai degraba o dereglare hormonala. Oricum, una foarte serioasa. Fa un test de sarcina, pentru orice eventualitate (nu exista metoda contraceptiva 100% sigura) si apoi du-te obligatoriu si cat mai repede la ginecolog.