| darcalex a întrebat:

sad Ajutati-ma ...Toata lumea ma face tziga dar nu sunt ma port exact invers decat un tzigan si din cauza ca tenul meu e creol toata lumea face misto de mine...va rog mult fara bataie de joc... dati-mi vreun sfat ceva sad

Atenţie! Problemele de natură medicală sunt probleme serioase care necesită asistenţă/consult specializat. Sugestiile date de utilizatorii TPU au doar o valoare orientativă şi în nici un caz nu exclud consultul profesional medical. Prin urmare vă recomandăm să apelaţi la personal medical specializat atât pentru diagnosticare, cât şi pentru tratament.
Răspuns Câştigător
| itsanewdawn22 a răspuns:

El nu a zis ca ii rusine cu ceea ce e, ci a spus ca vrea sa nu mai fie jignit.

Darcalex, cel mai bine ar fi sa ii ignori.Chiar daca esti rrom, chiar daca nu, asta nu are nicio relevanta, atata timp cat esti un om civilizat si nu dai de banuit prin atitudini si comportament urat.
Eu te sfatuiesc sa nu mai asculti ce vorbesc altii despre tine, chiar daca e vor mai demoraliza, daca nu ai fi avut tenul asa si etc, tot ar fi gasit ceva sa se ia de tine. Asa sunt oamenii prosti, nu se vad pe ei insisi si scot celorlalti ochii pentru toate nimicurile.
Tu simte-te bine oricum, ai grija ca intotdeauna altii sa nu aiba ce sa zica ceva rau de tine, intr-adevar, pe motiver intemeiate, nu astfel de bazaconii si o sa fie totul ok.
Vei intalni si oameni normali si nu numai copii de generala care sa te jigneasca.
Mult noroc in tot ceea ce faci si ai grija de tine si incearca sa nu mai scrii cu z si h in pentru ca oamenii apreciaza mai mult pe cei care scriu normal, limbajul asta vehiculat pe messenger e de tot rasul. Asta e doar un sfat.
Mult noroc la scoala si nu mai pune prostiile unor copii la suflet. Asta esti. Trebuie sa te simti bine asa cum esti si sa te faci sa fii mandru de tine. Multta bafta!

13 răspunsuri:
cristacheceliute
| cristacheceliute a răspuns:

In primul rand sa nu-ti decolorezi vreodata parul si sa nu ramai cu complexe, copiii pot fi asa rai uneori... sfatul meu e sa nu iti faci griji prea mari ca zice unul sau altul, ai grija sa arati ingrijit, sa te porti civilizat si sa inveti bine, dar in primul rand sa fii tu insuti - cand vei mai creste fii sigur ca te vor place unele fete exact pentru felul cum esti - dar fii tu insuti. Cunosc baieti cu tenul inchis care au mare succes la fete dar secretul e in felul cum se poarta.

| Nicoleta a răspuns:

Multi pun porecle fara sa se gandeasca ca pot rani.Incearca sa nu ii bagi in seama sau sa le spui cat te deranjeaza

| Boniboon a răspuns:

Ignora-i, lasa-i sa vorbeasca degeaba, nu-i baga in seama! Succes!

| Laura_2393 a răspuns:

Pentru lifeistough: de ce daca este brunet trebuie musai sa fie rrom si sa nu vrea sa recunoasca. Si eu am tenul mai inchis si sunt moldoveanca din Galatibig grin Pentru darcalex: ignorai, sunt genul de persoane frustrate care trebuie sa se i-a de cineva, mai mult ca sigur daca ai fi fost blond tot ti-ar fi gasit defecte. Asa sunt uni nu ai ce sa le faci.

| Ciocolat?CuC?p?uni a răspuns:

Uite fiindca ai tenul mai inchis nu trebuie sa te rusinezi in plus ai un avantaj foarte mare ca esti mai inchis la culoare nu trebuie sa te bronzezibatting eyelashes, iar daca esti baiat la baieti le sta foarte bine mai inchisi la culoare tenului.
Cel putin mie imi placebig grin

| Flash a răspuns:

Si eu am tenul mai inchis, dar ma port normal (nu-ti lua haine cocalaresti), conteaza ce prieteni ai langa tine, pe restul ii ignor si e ok. Daca prietenii te sustin, nici restul nu or sa mai spuna nimic (ai grija ce prieteni iti faci)

| Cuuukii a răspuns:

Buna alexhappy
Păi ce pot spune este ca si eu am tenul inchis:p si am avut ceva faze din astea in generala cu oameni care faceau misto de mine si etc...
Pai.nu le lua parerile lor in seama. Ei fac asta pentru ca vad in tine ceea ce in ei nu vadwinking adica o persoana de calitatehappy.
Chiar te rog, IGNORAI! Si cand iti mai spun asta spune-le ''asa si? care este problema ta?'' Nui injura doar daca nu e cazul, aparate verbalhappy. Dai in colo de oameni fraieri! In loc sa se uite la o persoana. sa i vada sufletul i vede aspectul exterior.Nu merita nici sa i scuipi ...Vezi ce faci.:*!

| Carl a răspuns:

Nu`i lua mai in seama.Pe mine ma fac gayrolling on the floor

| lifeistough a răspuns:

Esti hispanic sau afro-american cumva; admite ca esti rrom si gata ti-e rusine cu rasa ta?! si eu aveam un coleg in scoala generala si zicea ca nu-i rrom dar de fapt el e bronzat tot anul si ne bateam joc de el ca nu recunostea iar in liceu cel mai bun prieten al meu a fost un rrom dar el recunostea ca este. Nu-i suport pe cei care nu recunosc ceea ce sunt. Tie rusine cu rasa ta sau ce!

| darcalex explică:

Va multumesc pentru ca ati acordat seriozitate!:*

| eu! a răspuns:

Ce oamenioh go on
Eu as fi fericita in locul tau sa fiu bronzata mereulove struck
Stai linistit nu pune la sufelt cine iti e prieten nu trebuie sa faca astawinking nu le da importanta nimeni nu e perfect.
Lasa'i sa vorbeasca oricum nu or sa rezolve nimic...
Sper ca te'am ajutat!:*

| 4242 a răspuns:

Nu mai da importanta, incearca sa inlaturi complexul.acesta trateaza cu indiferenta si daca ai fi tot om te ai numi

| Tufuu24 a răspuns:

Downy.bloo uite adresa mea si vorbim pe mess e bine happy?