| Dr3am a întrebat:

Ajutati-ma! va rog am fost la medic si a zis ca am faringo-bronsita si am ameteli care mi-au trecut dar tot tusesc si ma simt tot mai rau am avut sambata noaptea 39.7 grade...Va rog cateva idei

Atenţie! Problemele de natură medicală sunt probleme serioase care necesită asistenţă/consult specializat. Sugestiile date de utilizatorii TPU au doar o valoare orientativă şi în nici un caz nu exclud consultul profesional medical. Prin urmare vă recomandăm să apelaţi la personal medical specializat atât pentru diagnosticare, cât şi pentru tratament.
Răspuns Câştigător
gbrltdr
| gbrltdr a răspuns:

Ceea ce ai nu trece asa de usor. Sper ca iei vreun antibiotic recomandat de medic. Tratamentul trebuie luat cel putin 5-7 zile,dupa care sa te vada din nou medicul care ti l-a recomnadat. Temperatura, la o astfel de problema de sanatate, trece mai greu. Nu dispera. Totusi, daca dupa 5 zile mai ai o astfel de temperatura,mergi de urgenta la medic. Poate trebuie schimbat tratamentul. In acest timp,te rog, sa bei multe lichide (ceaiuri, dar nu prea calde cu lamaie) ca sa nu te deshidratezi. Sanatate si tine-ne la curent.

3 răspunsuri:
| tiriboxi a răspuns:

Buna pentru problema ta de sanatate recomand folosirea produselor apicole,propolis miere, laptisor de matca, gel de aloe vera contacteaza-ma la adresa de e-mail tiriboxi@gmail.com

| SIsUTuDoR a răspuns:

Sla imi pare foarte rau ce ai pati poate niste ceaiuri calde lapte fiert pot sa te ajute big grin. si caldura multa. funda:X

| CaSiTine a răspuns:

Ce sa zic si eu la fel... mersi mult gbrltdr