| candycane16 a întrebat:

Ajutati-ma va rog! Am fost la medic si mi-a recomandat Diane-35, pentru acnee. spuneti-mi va rog, intr-adevar curata fata? cineva a mai luat aceste pastile? beau deja a 5 zi si sunt efecte, dar putine, oarecum am inca cosuri.sunt disperata(vreau si eu o fata curata

Atenţie! Problemele de natură medicală sunt probleme serioase care necesită asistenţă/consult specializat. Sugestiile date de utilizatorii TPU au doar o valoare orientativă şi în nici un caz nu exclud consultul profesional medical. Prin urmare vă recomandăm să apelaţi la personal medical specializat atât pentru diagnosticare, cât şi pentru tratament.
6 răspunsuri:
Brigaela
| Brigaela a răspuns:

O sa vezi efecte dupa minim 2-3 luni, nu dupa 5 zile. Sunt eficiente, dar cam toxice si nu cred ca merita sa iei un preparat cu atat de multe efecte adverse doar pentru acnee.

Brigaela
| Brigaela a răspuns:

Sanii se maresc imperceptibil aproape in prima luna si apoi au revenit la normal.

Abh
| Abh a răspuns:

Iubita mea, diane 35 sunt anticonceptionale si isi vor face efectul antiacneic de la 2 luni de tratament in sus. In plus de asta, daca nu iti cureti fata dimineata si seara cu un gel fara sapun, deci nu o intretii curata, nu vei vedea nici un efect.

luciana
| luciana a răspuns:

Masca cu argila e sfanta draga mea : o lingurita cu varf de argila si putina apa se amestgeca pana se obtine o pasta omogena ce se intinde apoi pe fata si stai asa cam 30 minute relaxata si intinsa la orizontala si faci asta de cate ori/saptamana poti si ai sa constati imediat efactul ei benefic. Orice ne da pamantul este benefic sanatatii noastre, depinde cum stim sa folosim. Incredere sa ai si reusita o vei sesiza imediat; stii doar ca argila curata si cicatrizeaza acneea si de faci asta o perioada mare de timp, nu vei mai avea deloc probleme incearca, ce ai de pierdut? Argila se cumpara de la farmacie vezi ca exista si la pliculete de 100-200 de grame. Lucien.

| myxolaryy a răspuns:

Am luat si eu si efectul lor sa facut

| candycane16 explică:

Brigaela>>>>sincer sa-ti spun, am incercat totul ce a spus medicul, mi-a dat antibiotice(mai demult) si a ajutat putin.si am fost la ea si a zis ca imi da Diane-35 ca sa nu ma chinui eu. a sunat si medicul ginecolog si a spus ca se poate. din fericire n-am reactii adverse:nu ma doare capul, nu mi-i greata, chiar ma simt bine. mi-a spus sa le beau 21 de zile, apoi la ea sa ma duc. sper sa fie totul bine, apropo, sanii se maresc?