O sa vezi efecte dupa minim 2-3 luni, nu dupa 5 zile. Sunt eficiente, dar cam toxice si nu cred ca merita sa iei un preparat cu atat de multe efecte adverse doar pentru acnee.
Sanii se maresc imperceptibil aproape in prima luna si apoi au revenit la normal.
Iubita mea, diane 35 sunt anticonceptionale si isi vor face efectul antiacneic de la 2 luni de tratament in sus. In plus de asta, daca nu iti cureti fata dimineata si seara cu un gel fara sapun, deci nu o intretii curata, nu vei vedea nici un efect.
Masca cu argila e sfanta draga mea : o lingurita cu varf de argila si putina apa se amestgeca pana se obtine o pasta omogena ce se intinde apoi pe fata si stai asa cam 30 minute relaxata si intinsa la orizontala si faci asta de cate ori/saptamana poti si ai sa constati imediat efactul ei benefic. Orice ne da pamantul este benefic sanatatii noastre, depinde cum stim sa folosim. Incredere sa ai si reusita o vei sesiza imediat; stii doar ca argila curata si cicatrizeaza acneea si de faci asta o perioada mare de timp, nu vei mai avea deloc probleme incearca, ce ai de pierdut? Argila se cumpara de la farmacie vezi ca exista si la pliculete de 100-200 de grame. Lucien.
Brigaela>>>>sincer sa-ti spun, am incercat totul ce a spus medicul, mi-a dat antibiotice(mai demult) si a ajutat putin.si am fost la ea si a zis ca imi da Diane-35 ca sa nu ma chinui eu. a sunat si medicul ginecolog si a spus ca se poate. din fericire n-am reactii adverse:nu ma doare capul, nu mi-i greata, chiar ma simt bine. mi-a spus sa le beau 21 de zile, apoi la ea sa ma duc. sper sa fie totul bine, apropo, sanii se maresc?
Deeaandreea9156 întreabă:
stely9523 întreabă: