| Biutzuca a întrebat:

Ajutati-ma va rog! nu stiu ce am in ultimul timp... nu am chef sa fac abslout NIMIC! crying nici macar sa mananc (mai simplu spus nu am pofta de mancare ba chiar daca vad carne mai am un pic si dau afara). Siti ce ar putea sa fie? va multumesc

Atenţie! Problemele de natură medicală sunt probleme serioase care necesită asistenţă/consult specializat. Sugestiile date de utilizatorii TPU au doar o valoare orientativă şi în nici un caz nu exclud consultul profesional medical. Prin urmare vă recomandăm să apelaţi la personal medical specializat atât pentru diagnosticare, cât şi pentru tratament.
Răspuns Câştigător
| cristicosmin2226 a răspuns:

Am patit si eu asa, faza cu nu am chef sa fac nimic esti plictisita se mai intampla(lipsa de ocupatie) dar faza cu mai vine sa vars cand vad mancare nu e de bine. nu ai pofta de mancare pentru ca ai mancat un aliment (nu pot sa stiu ce ai mancat) prea repede, si prea cu pofta, nu este de ajuns sa fi mancat mult, chiar si un pic daca ai mancat dar ai mancat repede si poate o fi fost si cald sigur de asta e. am patit si eu si ati spun sigur ce trebuie sa faci:-sa mananci fructe de recomandat portocale banane si cate o feliutza de lamaie, si sa nu mananci fortat mancarea de care ati este scarba. pana ati trece sa nu mananci prajeli, si mancaruri cu grasime, in 2 zile ati va trece.

P.S daca te-am ajutat mai dai funda?

1 răspuns:
| BlueDog a răspuns:

Se mai intampla sa nu ai chef de nimic, si mie mi se mai intampla cate o data. E inregula atat timp cat se intampla rar.