Salut! Nu o sa faca nimeni misto-uri findca faci arte martiale. Sportul e ceva frumos si te felicit pentru asta! Incearca sa iei Nurofen (e un medicament tare bun) si sa faci o baie calda cu sare. Umpli cada cu apa calda (cat suporti tu de calda) si pui niste sare (cam 500g sa zicem...) si faci baie cu aceasta apa. Apoi sa o pui pe mama ta sa iti faca frectie cu alcool sanitar (spirt) pe piept si pe cap. Iti va trece garantat! Stiu ca o sa fie cam neplacut, dar n-ai incotro! Daca raceala este persistenta, mergi din nou la medic! Sanatate! O seara buna!
Tre sa fii rabdatoare. Tu ia-ti pastilele si asculta de doctor si de mama ta. Nu poti face nimic ca sa-ti treaca mai repede. Ia pastilele recomandate, nu iesi afara in vant, nu fa baie si apoi sa iesi afara, stai cu picioarele in apa fierbine cu sare (de preferabil mare) si bea ceaiuri fierbinti cu miere sau zahar. Insanatosire grabnica
Buna,
e f bine ca practici un sport mai ales unul ca acesta (si eu am facut ), ma rog, cumpara de la farmacie este un ceai de la fares, "hapciu" sau "ceai pentru raceala si gripa", este foarte bun si te va ajuta, iar daca ai probleme si cu gatul, incearca Plantusin (sau un alt sirop din plante pentru tuse).
insanatosire grabnica
Pai bea mai mult ceai cald, iai pastilele la timp
nu manca inghietata sau sa bei apa rece(racesti mai rau)
nu sta in curent
cam atat zic eu...
Exista in farmacii o alfie care imediat dupa ce te ungi iti da senzatia de menta sau de frig
inainte de somn ungete cu asa alifie pe talpi git si nas
dar in timpul zilei daca te doare gitul
ungete cu ea si infasorati stins o fular in jurul gitului (la mine merge)
Secces!^_^ si insanotosire grabnica