| iuliaaaaaaaaaaaaaaaaa a întrebat:

Ajutati-maa, acum ceva zile am stat cu iubitul meu si atmosfera a devenit din ce in ce mai incisa iar la un moment dar s-a ajuns jos, la acea parte, si el si-a bagat degetul, dupa parerea mea, destul de adanc dar totusi nu a sangerat. Este posibil sa nu mai fiu virgina?

Atenţie! Problemele de natură medicală sunt probleme serioase care necesită asistenţă/consult specializat. Sugestiile date de utilizatorii TPU au doar o valoare orientativă şi în nici un caz nu exclud consultul profesional medical. Prin urmare vă recomandăm să apelaţi la personal medical specializat atât pentru diagnosticare, cât şi pentru tratament.
3 răspunsuri:
anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

big grin nu e posibil, e ca si cum ti-ai pune un tampon big grin big grin big grin big grin

| AliG a răspuns:

Esti virgina.

Brigaela
| Brigaela a răspuns:

Cu siguranta nu mai esti virgina, fiindca ai fost m.asturbata de catre un partener, ceea ce se considera contact sexual fara penetrare. Probabil himenul este inca intact, dar asta nu are nici o relevanta, sunt femei cu himen elastic, al caror himen ramane intact pana la prima nastere vaginala. Virgina este numai o persoana care nu a avut nici un contact sexual. Tu esti femeie de acum, nu mai esti virgina.