anonim_4396
| anonim_4396 a întrebat:

Ajutati-maa! ma doare rau deasupra buriculuicrying cand ma apas e asa ceva tare ca o galma si ma doare de nu mai pot! mentionez ca am coleciststraight face am probleme de la inceputul anului am fost la spital am facut multe pana am aflat de aceasta problema, am facut endoscopie si am aflat ca am colecist. am facut tratamente si acum s-a mutat durerea din capul pieptului (mai sus intre plamani) deasupra buricului. maine ma duc la doctor dar macar poate stie cineva ce poate fiicrying nu stiu ce sa mai mananc ca ma doare ingrozitorrsad help mee! FUNDA

Atenţie! Problemele de natură medicală sunt probleme serioase care necesită asistenţă/consult specializat. Sugestiile date de utilizatorii TPU au doar o valoare orientativă şi în nici un caz nu exclud consultul profesional medical. Prin urmare vă recomandăm să apelaţi la personal medical specializat atât pentru diagnosticare, cât şi pentru tratament.
1 răspuns:
| onutica135 a răspuns:

Du-te la doctor chiar nu imi pot imagina ce durere ingrozitoare ai imi pare rau pentru tine ma rog sa vii sanatoasa de la doctor sanatate si sarbatori fericite